Milyen ovulációs tesztet vegyek?
Sziasztok!
Igazából még csak a baba tervezésben vagyunk. A hőmérőzést most kezdem majd, a babókát februárban szeretnénk, ha összejönne. Úgy hallottam, hogy ha a szájban, a nyelv alatt reggel, még az ágyban 5 percig mérjük a testhőnket, akkor abból meg lehet állapítani, hogy mikor van az ovuláció. Viszont tájékozódás képen: hallottam, hogy vannak ovulációs tesztek is, amik kimutatják, hogy mikor van ovuláció. Mesélne erről valaki egy keveset, hogy milyet érdemes venni, mikor kell tesztelni, honnan tudom, hogy mikor van ovulációm stb.?
Köszönöm
Én Vaterán vettem anno nagyon olcsón ovutesztet, szerintem most is árulnak még. Patikában, drogériában sokkal drágább.
Azt viszont felejtsd el, hogy te döntöd el, mikor jön össze a terhesség... akkor jön, amikor akar. Egy év próbálkozás még normálisnak számít, utána lehet aggódni.
Szia! Vaterarol rendeltem One Step ovulacios tesztet, 2 nap kulva hazhoz hozta a posta :) 30 db volt 2500 ft. Szerintem nagyon jo aron van. Gyonyoruen mutatta a peteeresemet, csak jo tapasztalatom van rola, nem rosszabb mint egy dm-es vagy egy gyogyszertari. Azert olcsobb, mert csak tesztcsikok, es nincs rajta szep muanyag boritas, csomagolas. En ezt ajanlom!:) A 2. ovutesztes honapban terhes lettem, azelott fel evig probalkoztunk.
Delutani, esti pisibol kell csinalni, elotte 2 oraig ne egyel, ne igyal. Valoszinu, hogy mindig ket csik fog megjelenni. A szep eros kontroll csik, es a nagyon halvany, halvany tesztcsik. Akkor van ovud, ha ugyanolyan eros a testcsik, mint a kontroll, vagy erosebb, ezutan kb 12-24 oraval van a tuszorepedes, vagyis bujjatok ossze!:)))))
Sok szerencset! Irj ha tudok/tudunk meg valamiben segiteni!
19 hetes kismami
Köszönöm a válaszokat! Nagyon érdekesek és hasznosak voltak! Nem gondoltam, hogy ilyen kimerítő válaszokat fogok majd kapni.
De kicsit el is gondolkodtatott. Fiatalkoromban, ha netán elfelejtette az ember lánya bevenni a fogamzásgátló tablettát, annyira aggódott, hogy teherbe esett. A mai Nők nagy része meg nem esik teherbe X és X ideig. Hogyan van ez? Miért voltunk akkor biztosabban abban, hogy megfogant a baba? És akkor miért olvasok olyan kérdéseket a gyk.hu-n, hogy kiszakadt a gumi, terhes lehetek-e, valakinek ennyitől megvan a baba!? Miért annak adatik meg a baba, aki nem is akarja, sőt, netán még el is veteti utána? Annak miért nem, aki tudatosan, éretten, felelősségteljesen, megfelelő háttérrel várja a Picit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!