Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki hátrahajló...

Van itt olyan aki hátrahajló méhhel esett teherbe? Ez kockázatosabb?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A világon semmit nem jelent. Ugyanolyan a terhesség, mint bárki másnál.
2012. aug. 4. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hátrahajló a méhen, borzasztó nehezen estem teherbe 9 éve, és most megint....maga a terhesség nem kockázatosabb, dehogy.
2012. aug. 4. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hàtrahajló méhem van.3 gyermekem van.De ilyen sokat nem kellett vàrni ràjuk(9)évet. A nagyobbik 8 hónap után,a középső bár nem volt tervezve első hònapba,a kicsi(4 hònapos)a második hónapba:)))
2012. aug. 4. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nem 9 évet vártam rá, csak 9 éve estem teherbe először, de nagyon nehezen, most pedig másfél éve próbálkozunk és nem jön a baba. Nálam a rákszűrés is rettentően fájdalmas, mert alig tudja elérni a méhszájamat a doki és állítólag emiatt nem találnak oda a kiskatonák.
2012. aug. 4. 15:56
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A hátrahajló méh a normális egyik változata, nem befolyásolja sem a teherbe esés sikerességét, sem magát a terhességet. Az én dokim annyit tett még hozzá, hogy ebben az esetben a hátulról történő akciók nagyobb eséllyel lesznek sikeresek, mert akkor a méhszáj pont ideális helyzetben van hogy fogadja a látogatókat. :-)

De bármilyen póz sikeres lehet, a kiskatonák elég jól tudnak mozogni. :-)

2012. aug. 5. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!