Hátrahajló infantilis a méhem, nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász azt írta rá a papíromra,hogy hátrahajló infantilis méh (plusz jobb oldali petefészek ciszta,ami hol felszívódik hol előjön..) ráadásul az ultrahangon megvoltak lepődve,hogy milyen kicsi a méhem? Ez az infantilis méh,vagyis fejlődési rendellenességet hogy-hogy "tapintásos" vizsgálattal kitudja mutatni az orvos? És ha rendellenes a méhem,akkor az nagyon-nagyon rossz....jézusom,lehet,hogy soha nem lehet gyerekem?2012. aug. 3. 11:25
1/4 anonim válasza:
Google a barátod, de itt egész biztató írnak. Azt h mivel nő a méh terhesség alatt, ezért ez a "betegség" magát gyógyítja, h nő folyamatosan a méh a hormonok (és a baba növekedése) miatt. 1-2 vetélés az elején lehet, de utána normál terhesség is kihordható.
2/4 A kérdező kommentje:
tehát 1-2 vetélés nem jelenti azt,hogy ez mindig így lenne,mivel a terhességek alatt fejlődik a méh,hiába vetélés a vége,de a terhesség ideje alatt is fejlődik?
2012. aug. 5. 11:25
3/4 anonim válasza:
Igen, vhogy így értelmeztem én is :) De kérdezz rá a dokidtól is!
4/4 A kérdező kommentje:
Értem,ha tényleg így van,akkor az azért v.mennyire nyugtató,talán nem vészes.köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!