Pcos anyukák, akik cickafarkfű-teát használtak és segített! Írnátok tapasztalatot?
Figyelt kérdés
Volt köztetek olyan, akinek nem volt mensije, mert nem lökődött ki a petesejt? A kérdésem arra irányulna, hogy erre is jó a tea? Mert nekem érik, csak nem tud kilökődni. (Tudom, endokrinológus, de az első kettő is összejött orvosok nélkül... Most viszont nem szeretnék sok időt veszteni a várakozásra, ez a tea dolog tetszik). Szóval aki mindenáron orvoshoz küldene, az inkább ne írjon, tudom, hogy igazuk van, de előbb még megpróbálkoznék ezzel a kúrával. Előre és köszi, és remélem nem veszitek bunkóságnak :)2012. aug. 3. 16:47
1/7 anonim válasza:
A probléma szénhidrát anyagcsere zavar, teákkal hormontermelést esetleg befolyásolhatsz, de diéta és mozgás nélkül csak teával max. a mázli segít peteéréshez! Sajnálom. Nem tudod megkerülni a PCOS egzakt kezelését, bármennyire is tetszenek a teák. Az meg, hogy az előzők összejöttek orvos nélkül, nagyon szuper, őszintén. DE nem azért kell kezelni ezt, mert nem jön a baba, hanem azért, mert éveken belül CUKORBETEG lehetsz! Másról is szól ez, nem csak teherbeesésről!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tudom én hogy kezelni kell... Egyébként odafigyelek az étrendemre, "kilófaló módszerrel" már sikerült május óta 72kg-ról 67-re fogyni. Nem eszem fehér lisztet, fehér cukrot, és az édességeket is magam készítem (mint a cukrosok), nem is volt soha baj a cukrommal, rendszeresen nézem. Ezért írtam, hogy úgy vélem, tudom kezelni, a petesejtek kilökődésével van problémám.
2012. aug. 3. 17:25
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én is pcos vagyok, sajnos. 2 évembe került mire végre összejött a baba. Eleinte csak a teákkal próbálkoztam, ill. egyéb gyógynövényes cuccok (barátcserje kapszula, stb.), nem sikerült. Utána jött a doki, egy halom gyógyszer, injekciók, majd elkezdtük az inszeminációkat, 3 sikertelen után "csak" gyógyszerek mellett terhes lettem, 9 hetesen elvetéltem. Majd 2 hónap múlva mindenféle gyógyszer és kezelés nélkül ismét terhes lettem. Most 36. héten vagyunk :)
Én annyira "rágörcsöltem" hogy 2 év alatt 10 kg lement, és a végére spontán sikerült. Én már ezek után nem hiszek ezekben a teákban...
Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ. és gratulálok, könnyű szülést neked és jó babázást!
2012. aug. 3. 19:50
5/7 anonim válasza:
Szia. En 4-5 havonta menstrualtam. Maga a cickafarkfu teat nem ittam,viszont cickafarkfu ulofurdoztem 3 honapig. A 3.honapban lettem babas :). Altalaban ha beleultem ebbe a vizbe,ra 10 napra megjott. Dm-be is lehet kapni es azt hiszem par 100 ft,ami ugy 4 furdozesre eleg. En mindig 2 napig hasznaltam,tobbre nem volt szuksegem. En is jarkaltam orvosokhoz de elegem lett,mert 2 evig csak ide oda kuldozgettek es jobb termeszetesen nem lett... En hiszek ezekben a termeszetes novenyi dolgokban. Meg irod is h van ped csak nem tud kilokodni. Nah ez segitene sztem. :) sok sikert kivanok a baba projekthez. 39hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Ó hát kedves utolsó, végre arra válaszol valaki, amit kérdeztem! Nagyon köszi! Zuhanyzóm van, sajna ülőfürdő necces lenne, de tényleg inkább a tea formában tutira kipróbálom. Mégegyszer köszönöm!! Boldog babázást!
2012. aug. 4. 08:59
7/7 anonim válasza:
A teatol sztem nem jon majd meg,de azert remeljuk :) viszont ulofurdot lavorba is kiprobalhatod. Volt h enis ugy csinaltam :) 10-15 perc eleg ha benne ulsz. Sok sikert. Utolso vtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!