Csak akkor kezdjem inni a cickafarkfű teát ha már rendes vérzés van nem pedig pecsételés?
Figyelt kérdés
ma barnás pecsételésem van görcsölök is enyhén akkor ma ne is kezdjem el inni majd csak akkor ha vérzek2012. jún. 4. 18:01
2/7 A kérdező kommentje:
nincs rendes peteérésem,11 hónapja próbálkozunk
2012. jún. 4. 18:59
3/7 anonim válasza:
Én soha nem ittam vérzés alatt, csak amikor már a menszesz végén max. kis barnázás volt. Azt olvastam, hogy felerősítheti a vérzést, és nekem erre semmi szükségem volt. Na meg utána peteéréstől palástfüvet ittam, így jól jött a pár nap teaszünet. Egyébként én úgy éreztem, hogy előtte is volt peteérésem, viszont egy jó fél évig nem jött össze a baba, viszont a 3.teázós hónapomban megfogant! Sok sikert! :)
4/7 A kérdező kommentje:
én úgy olvastam hogy a ciklus első napjától kell inni és 14 napig,és segít enyhítenni a görcsöket is
2012. jún. 4. 20:15
5/7 anonim válasza:
Én a palástfű teáról olvastam, hogy enyhébbek lesznek a görcsök a hatására, meg a vérzés kevesebb. Igazából én is kétféle véleményt olvstam, egyik, hogy a vérzés 1. napjától, a másik meg, amikor már elmúlt(vagy már csak barnázás van), onnantól. Én csak leírtam, hogy én hogyan csináltam, igazából valaki gyógynövényes tudna rendes tanácsot adni, de nekem ejött így :)
Második voltam
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod és a tanácsodat is :)
2012. jún. 4. 21:07
7/7 anonim válasza:
Igazán nincs mit! :) Remélem, hogy nálatok is majd meghozzák a teák a várva várt eredményt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!