Mensi helyett pecsételek, de ritkán. Nagyon nyilal a bal oldali petefészkem. Ez bajt jelent? Menjek orvoshoz, vagy lehet h. babás vok?
Figyelt kérdés
Majd egy hetet késett a mensim,majd ma du-án vettem észre h.pecsételek.Először megijedtem h.mégis megjött,de azt vettem eszre h.igaz görcsölök mégsem jött meg.Tettem fel tampont,de szinte semmi sincs rajta..
Most meg elkezdett szurkálni a bal oldali petefészkem.Nagyon tud fájni...
Szerintetek ez miért van??
Mégis babás lennék vagy baj van velem???
2012. máj. 11. 18:58
2/6 anonim válasza:
Nekem az első terhességem eleje ilyen pecsételgetős volt,lehet akár terhesség is, de az sem zárható ki, hogy egy "jól sikerült" ciszta van a háttérben. A tényleges okot a gép elől senki nem tudja megmondani, az ok kiderítése orvosi feladat.
3/6 anonim válasza:
Csinálj tesztet és menj orvoshoz.
4/6 anonim válasza:
Igen,reggel egyből csinálj tesztet+
6/6 anonim válasza:
Mi a probléma a "babás" kifejezéssel? A terhes kifejezést sokan nem szeretik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!