Van itt meg olyan, akinek elso probalkozasra jott ossze az elso baba, de a teso nem sikerul?
Az első 2 gyermekem első hónapban sikerültek.
Most 11hónap után jött össze és semmi gond nem volt.Valószínű csak idő kellett.
Rossz volt,mert csupa olyan vett körbe,akinek most is azonnal sikerült a tesó mi meg vártunk hónapról hónapra...
Én szedtem barátcserje kapszulát(az jó barnázásra is) illetve méhpempőt.
SZIA,MI sokat küszködtünk az első babával,aztán ahogy olvasgattam,kipróbáltam a barátcserje kapszulát,mert nekem is sokáig volt barnázásom a mensimmel,el is tartott jó sokáig miatta...miután elkezdtem szedni(1 bő évnyi próbálkozás után),rögtön sikerült.Most,úgy 3év elteltével ismét nekiálltunk,jöhet a tesó,és mivel 2 hónap után jöttem rá hogy anno mit is szedtem,vettem egyet gyorsban,és elsőre összejött,tehát a 3.hónapban!
nem vagyok orvos,de megér egy próbát,kívánom h sikerüljön!!!
Koszonom,hogy adtatok egy kis remenyt :).En is megveszem a kapszulakat,es a teakat,es bizom benne,hogy meghozzak a varva vart csodat.
Mindannyiotoknak kivanok mihamarabbi babasodast :D,es kellemes szep nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!