Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt meg olyan, akinek...

Van itt meg olyan, akinek elso probalkozasra jott ossze az elso baba, de a teso nem sikerul?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első 2 gyermekem első hónapban sikerültek.

Most 11hónap után jött össze és semmi gond nem volt.Valószínű csak idő kellett.

Rossz volt,mert csupa olyan vett körbe,akinek most is azonnal sikerült a tesó mi meg vártunk hónapról hónapra...

Én szedtem barátcserje kapszulát(az jó barnázásra is) illetve méhpempőt.

2012. aug. 4. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

SZIA,MI sokat küszködtünk az első babával,aztán ahogy olvasgattam,kipróbáltam a barátcserje kapszulát,mert nekem is sokáig volt barnázásom a mensimmel,el is tartott jó sokáig miatta...miután elkezdtem szedni(1 bő évnyi próbálkozás után),rögtön sikerült.Most,úgy 3év elteltével ismét nekiálltunk,jöhet a tesó,és mivel 2 hónap után jöttem rá hogy anno mit is szedtem,vettem egyet gyorsban,és elsőre összejött,tehát a 3.hónapban!

nem vagyok orvos,de megér egy próbát,kívánom h sikerüljön!!!

2012. aug. 5. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Délután megyek barátcserjét venni!!! :-) Ha összejön a bébi, írok! Most jutott eszembe, ahogy írtátok, hogy állítólag indiában minden nő napi szinten iszik barátcserje teát. Ezt még kb fél éve olvastam, és csak most jutott eszembe :-s Pfff... Na mindegy, gyorsan, gyorsan, ide vele! :-D
2012. aug. 6. 14:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom,hogy adtatok egy kis remenyt :).En is megveszem a kapszulakat,es a teakat,es bizom benne,hogy meghozzak a varva vart csodat.

Mindannyiotoknak kivanok mihamarabbi babasodast :D,es kellemes szep nyarat!

2012. aug. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!