Kathrin01 kérdése:
Mikor lehet újra próbálkozni korai vetélés után?
Figyelt kérdés
Kb. 5 hetesen elhalt a magzatom, erős menstruációval távozott. Nincs semmi panaszom. kell egy kis szünetet tartani? én elfelejtettem ezt megkérdezni az orvosomtól.2009. júl. 18. 18:42
1/3 anonim válasza:
Szia!
A korai vetéléskor elég 1 rendes menzit megvárni és utána lehet próbálkozni!Van aki még ennyit se vár és mindjárt terhes lesz!De azért ajánlatos,hogy a szervezet meg tudjon erősödni!Nem ártana E-vitamint szedni vagy valamilyen magzatvédő vitamint,hogy regenerálódjon a szervezet!
Sok sikert a továbbiakban!
2/3 anonim válasza:
A doki elég fontos dolgot nem mondott. Én 11 hetesen vetéltem el és fél évet javasolt. Én egyetértek vele. Ez a gyógyulásodtól is függ. Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem mindenképpen várok még egy mensit, aztán próbálkozunk.
Második válaszoló: Nagyon sajnálom, biztosan rossz volt 11 hetesen elvetélni. Sok sikert kívánok neked is.
2009. júl. 18. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!