3 vetélés után mernétek újra próbálkozni, ha minden rendben volt a vizsgálatoknál (immunolóiain)? Már letelt a 3 hónap.
Szia!
Mernék, de csakis magzatmegtartó gyógyszerrel, és előtte legalább 1 hónapos vitaminfeltöltéssel.
A 3. előtt szedtem egy valag vitamint, terhességmegtartó gyógyszereket (többet is), mégsem maradt meg a baba.
De nem adom fel. Milyen természetes teák vannak, amik segítenek?
Szia! Én 2- szer vetéltem el, a harmadik terhességem eredménye bent alszik a szobájában már 9 hónapos (40 hétre egészségesen született) Szóval semmiképpen sem add fel próbálkozz nyugodtan egyébként én aloe verás termékeket használtam a terhesség előtt és alatt.
Sok sikert és jó egészséget!
Helló!
A 15:10-es vagyok. Azt nem tudják mitől ment el az első két baba az első 12 hetesen a második 11 hetesen.Az elsőnél véreztem majd kórház és stb... a másodiknál az uh-án mondták hogy nem dobog a szive. Semmiféle vizsgálaton nem voltam, csak a harmadik terhesség előtt felkerestem egy dokit és mikor pozitív lett a teszt rögtön kerestem írt bogyót...
Az aloe vera gélt pedig a terhesség előtt ittam 3 üveggel ( berry nektár, royal jelly)és apával együtt ittuk utolsó hónapban a multi maca-t én később is szedtem kb. 12 hetes koromig + a folsav B12- vel.Kicsit drága de megéri!
Nemsokára tervezzük a kistesót akkor is használni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!