Veteles utan mennyi ido utan lehet probalkozni teherbeesessel?
Nekem 3 hónapot mondtak annak idején, hogy ennyi idő kell a tisztuláshoz. Vetélés után fél évvel jött össze a baba, aki ma 11 hónapos.
A terhességemmel semmi gond nem volt, minden eredményem jó volt végig, alig híztam, pedig mindent megtudtam enni. Pont a kiírt napon szültem, természetes úton 50 perc alatt megszületett a kisfiam.
Nekem anno 7 hetesen volt egy spontán vetélésem műtéti befejezéssel. A dokim 3 hónapot javasolt, letelte után azonnal teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A terhesség során semmi gond nem volt, a gyerkőcök a kiírt időpont előtt 9 nappal születtek makk egészségesen (pár nap múlva már 15 hónaposak lesznek).
Kívánom, hogy Neked/Nektek is mihamarabb sikerüljön és minden rendben legyen!
Szia
Tavaly decemberben 6 hetesen volt vetélésem spontán művi beavatkózás nélkül nekem a doki azt mondta most még jobban hajtsunk rá mert most nagyobb az esély hogy újra sikerül február közepén lehet a megtermékenyűlés március 7.-én mutatta a teszt hogy ott a drága. De sajnos ő sem akart velünk maradni és április 14.-én 5+2 hetesen spontán el ment. Akkor azt mondta a dokim ha nem kell művi befejezést alkalmazni akkor nem kell kihagyni, mert nincs úgy megbolygatva a szervezet, mondjuk példa decemberben amikor bementünk a korházba volt egy lány aki ugyan annyi idős terhes volt és neki is el ment vele tartom a kapcsolatot a következő ciklusban újra terhes lett és hamarosan szülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!