Nemrég sajnos elvetéltem. Mennyi az a normális idő, amely után lehet szexuális életet éni, illetve próbálkozni a teherbeeséssel?
Figyelt kérdés
2007. szept. 19. 18:23
1/3 anonim válasza:
szia!
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Az orvosok 6 hét után javasolják a szexuális együtlétet. A teherbeesésre van aki azt mondja, hogy 1 hónapot kell várni de vannak olyan orvosok akik 3-6 hónap várakozást javasolnak. Szerintem attól is függ, hogy Te lelkiekben hogyan tudod feldolgozni a kisbaba elvesztését. Én biztos nem fogok fél évet várni a probálkozással. Az más kérdés mikor sikerül ujra teherbe esni.
2/3 anonim válasza:
kell egy kis ido még regenerálódik a szervezeted,van akinél 3-6 hónapig is eltart..Neked kell érezned, hogy újra képes vagy felvállalni a terhességet..persze psihikailag is elég erosnek kell lenned..sok sikert kívánok...
3/3 anonim válasza:
Sajnos én is jártam ilyen cipőben. Nekem azt mondta az orvosom, hogy két rendes ciklus után lehet elkezdeni az újabb próbát. Nálam ez összesen három ciklust jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!