Lehet úgy teherbeeséssel próbálkozni, hogy nagyjából meghatározhassuk a baba horoszkópját?
Szia! Tényleg kicsit szokatlan a kérdés:-) de miért ne lehetne. Én a www.ciklus.hu oldalon regisztráltam és ott rögzítettem a mestruációkat, a rendszer meg "számolta" hogy mikor van peteérés. Ha így nézed és kalkuláod, akkor tudod tervezni a teherbeesést!
Sok sikert!
6 hetes kismama
Én is tudom, hogy skorpiónak és halnak nem igazán örülnék, :-) De ha úgy jön, ki hát úgy jön ki, nem tudni a valóságot, hogy ez mennyit befolyásolja za egyéniséget, de abban hiszek, hogy a neveltetésen több múlik, mint a géneken, a változás és a változtatás hihetetlen csodás tud lenni...
Úgyhogy, e szerint nem vonjuk meg magunktól sosem az együttléteket, csak azért, hogy elkerüljünk néhány galaktikus tényezőt. :-)
Nem értem a többiek válaszát miért kell lehúzni. Nem lehet elmondani a saját gondolataikat? Én biztos vagyok benne, hogy nevelés kérdése hogy milyen lesz a gyerek. Én például skorpió vagyok, mégis normálisnak tartanak, mert normálisan neveltek.
Nyugodtan le lehet húzni a válaszomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!