Hasmenés lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 10:33
1/20 anonim válasza:
Nem valószínű. Inkább csak összeettél valamit...
2/20 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. aug. 2. 10:52
3/20 anonim válasza:
Inkább pont szorulás szokott a jellemző lenni, mert hogy ilyenkor olyan hormonok termelődnek, amik lassítják a bél működését is.
4/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,legyen igazod,mert nagyon félek,1 éves fiam van és még nem szeretnék .Védekezés nélkül voltunk együtt.(van eszem)nulla.
2012. aug. 2. 11:02
5/20 anonim válasza:
Inkább szorulás, nekem is az van.
6/20 anonim válasza:
inkább szorulás,de ezen az oldalon,ebben a témakörben már sokan azt is terhességi tünetnek vélik,ha valaki 6 helyett hétkor kelt...szerintem tuti nem terhességi tünet,inkább mensi előtt van nekem híg székletem
7/20 A kérdező kommentje:
köszi.igazad legyen,az a helyzet, hogy amióta született a 2ik fiam aug 02-án lett 1 éves ,csak júliusban jött meg először és volt olyan esett amikor nem védekeztünk,félek nagyon.Szoptatok még.
2012. aug. 7. 09:58
8/20 A kérdező kommentje:
és az van ,hogy már 1 hete reggel 2szer 3 szor van hasmenés és híg székletem ,és este megint 1.2szer.Ma veszek egy tesztet.
2012. aug. 7. 10:07
9/20 anonim válasza:
írd meg,mi lett a teszt eredménye
10/20 anonim válasza:
Hát ez engem is érdekel, mert hasonló "tünetem" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!