Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha összejött a baba de még...

Ha összejött a baba de még nem maradt ki mensi kb.4. -5. DPOnál tartok és rengeteg stressz ér akkor elmehet?

Figyelt kérdés
Rengeteget idegeskedem meg a párom minden vita után eltünik és ilyenkor magamra maradva csak sírok és félek ! Megmaradhat így ha van baba?

2012. aug. 1. 23:37
 1/2 anonim válasza:
Ha már van akkor valószínűbb de jobb ha nem aggodalmaskodsz mert bármi történhet.Unokatesómék babát akarnak de nem jön össze nekik és állandóan idegeskedik neki is azt tanácsoltam,hogy ne idegeskedjen mert úgy esélytelen.Egyik ismerősöméknek nem jött össze a baba és örökbe fogadtak egyet és utána terhes lett.
2012. aug. 1. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:
A baj az hogy babát mindketten szeretnénk de a páromnak csak a baba számít nekem pedig ő is mert én még szeretem. Hiába tudom így is vállalom mert szeretem :(
2012. aug. 2. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!