Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeshettem menstruáció...

Teherbeeshettem menstruáció 2. -3. napján ha belém élvezett a barátom, illetve ha tampon is volt bennem?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát nagyon,tamponnal minden menstruáció alatt szexelünk,,már jó pár éve,a barátom viszont most először élvezett belém ilyen módon,kinek mi a véleménye? :) 21/L
2012. júl. 31. 23:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

A Kérdezőt csuklóból oltogatóknak:

[link]

2012. aug. 1. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: Csak tudod elég egyértelmű, hogy a kérdező nem fogamzásgátló hüvelyi tampont használt, hiszen gyereket akar.

Sima tamponnal dugni...hihetetlen bakkker!!

2012. aug. 1. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Vettem a lapot, csak azt nem értem, mi ebben a hihetetlen... nálunk is megesett egykétszer, hogy benn maradt a tampon:) ... legalább akkor NAAAGYnak éreztem magam:) - F)

Tudatlanság itten nem a kérdezőnél van, hanem abban az előbbi válaszban, aki szerint "eltolod a tampont egézsen a méhszájadba" - hát, ha ez így működne, akkor abortusz előtt nem kellene a lamináriás, meg utána a hegar-sorozatos tágítás... természetesen csak terhesség+méhszájelégtelenség esetén működne egy ilyen "attrakció", különben lehetetlen. A maximum, hogy rátekeredik a madzag, és azzal együtt befeszül a méhszáj mögé a hüvelyboltozatba... ahonnan tényleg babra kiszedni... (már ha nincs eszközöd, egy szimpla érfogóval 5 mp, középső ujj feltol a tamponig, mellette érfogó zártan feltol, picit megnyitva rácsippent, kihúz, örül:))

2012. aug. 1. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Na, a professzor úr is megérkezett...nyilván mindenkinek van otthon ilyen spéci kütyü, amivel a hüvelyében turkál, hogy a felelőtlen szex után kibabrálja a tampont...
2012. aug. 1. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves előző, egymás között szólítson nyugodtan tanár úrnak:))) és érfogó spec minden jobb háztartásban akad, hihetetlenül hasznos kis szerszám:

[link]

Komolyra fordulva, a szexualitás témával foglalkozó témáknál a "felelőtlen" szótól már komolyan ökölbe szorul a kezem... ja, nyilván ide csupa olyan ír, aki akkor is bekapcsolja nyilván az autójában a biztonsági övet, ha beáll a garázsba... brrr...

2012. aug. 1. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik, nálunk nem egészen felszerelt a háztartás, ugyanis nincsen érfogó :) nem is értem, miért lenne erre szükség, talán a kibontott kávéstasakon tudnám elképzelni...

Az ökölbe szorított kezeidre pedig javasolnék némi magneb6-ot és egy hosszú távú indulatkezelési terápiát, mert ha nálad ennyitől felmegy a pumpa, tuti nem vagy százas, doktor úr.

Előző

2012. aug. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!