Anyukám folyton azzal nyaggat, hogy miért használok tampont. Valami TSS nevű betegségről beszél. Mi ez pontosan? És mitől alakul ki? Tényleg nem egészséges éjjel- nappal tampont használni?
-3. válaszoló vagyok-
Nem elég, hogy le lettem pontozva, de a "forever_96" nevű felhasználó üzenetben még le is ribancozott. Köszönöm szépen, bár tudnám, mivel érdemeltem ezt ki. Biztos vagyok benne, hogy többet tudok a TSS-ről és a Staphylococcus aureus baktériumról, mint kedves kis barátunk. Arról én már nem tehetek, hogy a társadalom egy része elvből elutasítja a tamponhasználatot, de ÉN nem tartozom közéjük, és igenis LEHET tampont használni, mert a TSS NEM csak ettől alakulhat ki, és amúgy is ritka betegségről van szó. Nem szabad fél napig bent hagyni a tampont, cserélni meg nem úgy kell, hogy végigfogdosol mindent a boltban, tömegközlekedéssel hazamész, hazaérkezve megsimogatod a macskáid és kézmosás nélkül sietsz a WC-re.
A továbbiakban nem kérek üzenetet unatkozó kisiskolásoktól. Ne itt legyetek bátrak, ahol senki nem tudja, kik vagytok. Menjetek a játszótérre, ott kritizálhatjátok egymást nyugodtan.
Nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekelnek a százalékok, mert aki nem teljesen idióta, észreveszi a válaszból, hogy az illető ért -e az adott témához, vagy csak unatkozik és mindenhova ír valamit.
Kedves kérdező: bocsánat, hogy most nem a kérdésedre válaszoltam (már megvolt korábban), de ez most kikívánkozott belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!