Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu-tesztet hol veszitek és...

Ovu-tesztet hol veszitek és hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

Abszolút kezdő vagyok a témakörben, nagyon megköszönném, ha segítenétek az alábbi kérdésekben:

- hol veszitek olcsón? MIlyen márkájút? (netes rendelést légyszi ne írjatok, most erre már nincs időm)

- hogyan kell használni, mikor mutatja az ovut?

- ma vagyok a ciklus 3. napján, ha holnap sikerül vennem ilyen tesztet, még érdemes elkezdenem ebben a hónapban?

Köszi a türelmeteket!:)

2012. júl. 30. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Vateran vagy teszveszen jársz a legjobban, ha ott veszed. 20-30 db ovuteszt csík kb 2000-2500 Ft. Ha bemesz a dmbe ott 3-4 db 4000-5000 Ft.vateran megrendelés és szerdára odaér neked.

Délután kell pisilni, előtte 2 órával ne egyel ne igyal. A kontroll csík ugye mindig megjelenik rajta, meg általában a tesztcsik is, csak halványan. Akkor van ovud, ha a tesztcsik ugyanolyan erős mint a kontrollcsik vagy meg erősebb! Addig behatóbban tekinthető a teszt.

Érdemes elkezdened persze. De tényleg a vateran jársz a legjobban:) szerdára megkapod, az meg csakz 5. ciklusnapod.

2012. júl. 30. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
*addig NEGATIVNAK tekinthető a teszt.
2012. júl. 30. 16:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát tényleg nem mindegy az ára...
2012. júl. 30. 16:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Vaterán melyiket érdemes megrendelni???

Légyszi segítsetek, mert 2-félét is látok: vm lipizzlipizz vagy mi a szösz, meg a One minute. Melyik a jobb?

2012. júl. 30. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. One step ovuteszt a jó :)
2012. júl. 30. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Húha... pont a másikat rendeltem meg az előbb.:(

Az megbízhatatlan talán?

Még egy másik kérdés: 15 db-osat rendeltem (12 ovu-teszt van benne), úgy gondoltam, elég ha napi 1-et csinálok. De most vknél azt olvastam, napi 4-et is csinált, mert nagy különbség lehet fél nap között is.

Most akkor napi hányat kell csinálni???

2012. júl. 30. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is lipizzlipizztől rendelek, nagyon gyorsan küldi! A leírásban megtalálod, hogyan, és mikor kell használni, A ciklusod hosszától függően!
2012. aug. 1. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Irtó gyorsan megkaptam a lipizztől, és végül is One Step típusú is!:)
2012. aug. 3. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!