Szeretitek a Lenor öblítőket? Milyet szoktatok használni? Hol veszitek, mennyiért? Szoktátok higítani őket?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 20:24
1/10 anonim válasza:
Én kéket vagy rózsaszínűt szoktam venni. Árban 600 ft körül/liter
2/10 anonim válasza:
Csak ecetet használok öblítőként. A többi csak árt a bőrnek a sok vegyszertől,,ami benne van.
3/10 anonim válasza:
Én a Lenor Arometerapy lilát használom!Hihetetlenül JÓ!
4/10 anonim válasza:
Ja a többi kérdésedre! Sparban veszem 670 körül de szoktam figyelni amikor olyan akció van hogy 3 db vásárlása esetén darabja 333Ft.
Nem szoktam higítani!
5/10 anonim válasza:
Nem használok már Lenort, van benne valami anyag, amire az egész család allergiás.
Úgyhogy aldi-sö blítő párti vagyok.
6/10 anonim válasza:
tropical fresh, világoszöld.
az árát nem annyira szoktam figyelni. ott veszem, ahol épp meglátom. teszkó, auchan, vagy ahol épp járok.
szoktam higítani, különben nem igazán lesz jó illata.
7/10 anonim válasza:
Idáig a feketét használtam,de mintha régebben tartósabb lett volna az illata,tehát most akarok váltani.Idáig a lila az esélyes (ezt használtam előtte),de épp keresem melyik tartós illatú.(így találtam rá a kérdésedre:) )
Az euro-s boltban veszem,1.5l 580ft.
8/10 A kérdező kommentje:
Most a Lenor öbltők a Rossemannban alapból akciósak,569Ft,plusz még van az újságban is egy 150Ft-os kupon hozzá,így 10re jön ki :D
2010. jún. 28. 23:26
9/10 A kérdező kommentje:
410re,bocsi :)
2010. jún. 28. 23:27
10/10 anonim válasza:
Régebben imádtam a lenort. Mostanában már nem olyan jó tartós az illata. Én szeretem ha egy ruha hetek múlva a szekrényből elővéve is illatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!