Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6 hetes terhesen lehet...

5-6 hetes terhesen lehet szoláriumba menni? 2 hét múlva megyünk nyaralni addig szeretnék egy kis színt.

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 06:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a két agytröszt!!!!!hihetetlen!!!kapsz tőlem normális választ!!!!!

nem,nemLEHET terhesség alatt szolizni!!!!

és csak mellékesen:nekem a pofámról leszakadna a bőr,ha ilyen kérdést tennék fel,pedig voltak már cifra kérdéseim!!!!

én soha nem voltam szoliba,mégis itt vagyok.

ja és 2 hete voltunk nyaralni,túléltem,sőt élveztem....pedig olyan vagyok mint a túróreklám!!!

2012. júl. 30. 15:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Neked lelki bajaid vannak, hogy így felhúzod magad?
2012. júl. 30. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
eltaláltad
2012. júl. 30. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Szia, fújós szoliban nem gondolkodtál? Vagy nem tudom, mi a hivatalos megnevezés, UV-mentes barnulás néven fut...max 3-5ezer ft szerintem, és egy alkalom után is jó színed lesz! Bár aztán nem tudom, az elvetemült magzatvédők szerint ez milyen káros hatással járhat, de szerintem semmilyennel. (egyébként szerintem sem lenne nagy bajod, illetve bajotok heti egy alkalom pár perctől, de mindegy...)
2012. aug. 1. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:

A meleg miatt nem engedélyezett a szoli. ha már eddig kibírtad fehéren azt tanácsolom a gyermeked egészsége érdekében bírd ki, és majd jövőre lebarnulsz. én nem kockáztatnám a helyedben a gyerekem életét. remélem elég normális válasz volt

17+1 hkm

2012. aug. 2. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem mentem szoliba, sőt nekem a doki azt javasolta, hogy napra se menjek, csak max. korán reggel, vagy késő délután, és akkor se legyen kint a pocakom..!!

Én már veszítettem el terhességet és biztos nem kockáztatnék!!!!

Amúgy, fehéren vagy barnán....jó nyaralást neked!:))

2012. aug. 3. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!