Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elevit szedése közben lehet...

Elevit szedése közben lehet szoláriumba járni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tervezzük a babát és szombatra nem várom a mensim, az elevitet már kb 1 hónapja szedem és rá van írva, hogy annál több D vitamin nem jusson a szervezetbe, mint amennyit az elevit tartalmaz, viszont néha járok szoliba és olvastam, hogy annak hatására is termelődik valamennyi D vitamin a szervezetben!Szóval lehet, hogy le kell állni a szolival???,
2011. nov. 15. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd... terhesen (ha az vagy esetleg) alapból nem érdemes szoláriumba járni. Bár, ahány nő, annyi 'szokás'. Én lemondtam róla terhesség alatt, pedig előtte sűrűn jártam... nem haltam bele!

Nem hinném, hogy ezzel az alkalommal most ártottál volna a terhességednek, de azért ne járj végig szoliba!

Ki bírod azt a - jobb esetben - 9 hónapot..

2011. nov. 15. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel terhesség alatt nem ajánlatos szoláriumozni, talán épp most jött el az ideje, hogy lemondj erről az élvezetről.

[link]

2011. nov. 15. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Persze, hogy lemondok róla, nem is kérdés, csak a D-vitamin miatt kérdeztem, hogy nem lesz-e túladagolás! :)
2011. nov. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!