Szerintetek "friss terhesen" elmenjek nyaralni Görögországba autóval?
A párommal Korfun foglaltunk szállást, és most úgy néz ki hogy van egy "halvány csíkocskánk" a teszten...még nem akarom elkiabálni,de valszeg baba lesz...
Korfu 1400 km, 1 hét múlva indulni kellene,csak félek,hogy ez árthat a babának. Mi a véleményetek? Induljunk vagy mondjuk le?
Sajna repjegyet nem foglaltunk, és minden az autó köré lett leszervezve. 200 EUR foglaló elutalva, egy csomó minden megvéve előre...:-((
De a baba érdekében minden további nélkül lemondom, több mint 2 éve próbálkozunk...
Most egész furcsát irok: ha a baba nem életképes, akkor akármit csinálsz (akár kórházban is lehetsz), nem marad meg, ha meg életképes, akkor nem lesz semmi baja attól, hogy utazol, akár autóval is. Egyébként a repülövel utázás veszélyezteti jobban a korai terhességet, mert a magasságváltozás erösen megterheli a keringési rendszert.
Szerintem nyugodtan menjetek el, de vigyázz magadra kicsit: ne egyél olyasmit, amiben nem vagy biztos, hogy rendesen átsült/megfött, ne égj le, csak ovatosan napozz, ne eröltesd magad túl - csak amig kellemesen elfáradsz, ne igyál alkoholt, ne menj olyan helyre, ahol dohányoznak zárt térben. Utazás közben gakrabban áljatok meg 10-15 percre, hogy a vérkeringésedet ne terheld a sok üléssel.
Kellemes nyaralást!
Köszönöm a tanácsotokat és a válaszokat!
Még teljesen rutintalanok vagyunk ilyen téren. Nem tudom hogy "hányós" leszek e vagy sem:-))
Sőt még 100%-ig a babában sem vagyok biztos, inkább csak biztatnak minket hogy ez már biztosan az!
Előbb utóbb biztosan kiderül és akkor már úgy állunk hozzá.
6 hetesen mentünk olaszba kocsival,úgy,hogy rókáztam ,mint az a bizonyos lakodalmas kutya(amúg végigi a terhességet)fürödtem is a tengerben(megkérdeztem a dokit,lehet--e,csak a medencés strandot nem jaasolta)szóval túléltük,mindig volt nálam "rókafogó tasak",annyira nem élveztem a nyaralást,de azért jó volt kimozduln,ami fontos,ne lógasd a lábad,ha teheted tedd fel a kocsiban,neho trombózisoso legyél,és ha tudtok,óránként álljatok meg kicsit mozogni,pihenni.jó nyaralást,és jó egézséget.
egy 3és fél hós anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!