5-6 hetes terhesen lehet szoláriumba menni? 2 hét múlva megyünk nyaralni addig szeretnék egy kis színt.
Én nagy szolis voltam, de nem mennék, és nem is mentem!
Nekem ez volt az egyik olyan, amiről a legegyszerűbb volt lemondanom a babám miatt!
Szia!
Szerintem semmi probléma nem lehet, ha egy héten befekszel egy 6percre. Bár kizárólag Eu csöves gépbe menj,amitől 100% hogy semmi bajod nem lesz...
és mindenképpen takard le a pocakodat :)
Sziaa
Kevés időre lehet, de ettől függetlenül nem ajánlom. A terhesség hatására megváltozik a hormonháztartás, és gyakran tapasztalható, hogy a bőr is másképp reagál az UV-re. Sokaktól hallottam/olvastam, hogy kifoltosodott a bőre, amik aztán nem is tűntek el teljesen.
Én nagy barnaságmániás voltam, de terhesség alatt ez érdekelt a legkevésbé. Amúgy meg műár július vége van, ha eddig jó volt fehéren, akkor a nyaralásra már tök mindegy. Azért kár kockáztatni.
Azért bunkó...mert talán neki nincs jobb dolga és unatkozik...vagy mert képtelen arra, hogy normális választ irjon.
csak azt nem értem,hogy akkor minek ir az ilyen...
normálisan lett feltéve a kérdés és talán normális választ vársz....
ez csak saját magát minősíti :)
biztos nem volt az éjjel .... :):):):):):)
még annyi...hogy akkor talán hallgass a többiekre,nehogy vmi bajod legyen!
Szép Napot
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!