Magas lehet a prolaktinom? Lehet így babát vállalni?
2 hónapja missedem volt.(8 hetes voltam)
Már 5 hetes korban tejcsorgásom volt.Voltam dokinál műtét után 1 hónappal és közölte majd elapad!Nem úgy lett!A mai napig van,és most meg rámhozták a frászt,hogy az nem jó!Elküldtek vérvételre,de még nincs meg az eredmény,plusz csináltak sella felvételt is.Ha van tejem tuti magas lesz a szint?
Gyógyszerrel mennyi idő után állhat helyre?
Ja,szeptembertől próbálkoznánk újra!

Én orvost váltanék. Olyat keresnék, aki nem vesz félvállról.
AS magas prolaktin a teherbeesést is megnehezíti, vagy teljesen meg is akadályozza, és a megfogant terhességnél is vetélési kockázatot jelent. Gyógyszerrel (Bromocryptin) lehet kezelni.

Szia!
Én 5 hónapja vetéltem el. A kisfiam 5 hónapos volt. A lényeg: teherbeesés előtt nekem is volt pici, sárgás folyadék a mellemből, nézték a prolaktinomat, de normál értéket mutatott. A doki azt mondta, ezek szerint az én szervezetem ilyen. Egy hónap múlva babát vártam. Amikor elveszítettük, két üvegcse Bromot szedtem végig mire rendeződött a tejtermelésem. De pár szem után éreztem a javulást, nem feszült a mellem, és nem is folyt. Csak ha abbahagytam akkor visszatért. Ezért szedtem végig két adagot. Most 5 hónap után ismét jobban feszül a mellem, teltebb, nehezebb(eleve nagy :( ) de ez van. Csak azt akartam mondani, hogy ne izgulj, attól még lehet babád. Nekem is lett. Sok sikert, és fel a fejjel! Ja, és ha mégis kell Bromocyprint szedned (remélem jól írtam), este vedd be a legelső szemet, mert reggel hányingert okoz. Legalábbis én egész délelőtt rosszul voltam. A következő szem már mehet reggel. Nekem a dokim mondta, mert reggel-este 1 szemet szedtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!