Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a menstruáció terhesség...

Milyen a menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nem a szakvélemény érdekel,hanem saját tapasztalatok! Igazából több kérdésem is lenne:

Ugyanolyan görcsökkel jár?

Lehet ugyanannyi nap,mint más esetben,csak kevesebb mennyiség?

Milyen a színe,és az állaga?

Ne haragudjatok,ha primitíven tettem fel a kérdéseket,de nem tudom máshogy megfogalmazni! Sokan mondjátok,hogy megjött,és nem vettétek észre hogy terhesek vagytok! Ez azért érdekes,mert ha annyira más terhesség alatt a mensi,akkor miért nem veszi észre az ember?

2012. júl. 25. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

nem minden menstruáció ugyanolyan minden hónapban, van mikor több, van mikor kevesebb, ezért nehéz megkülönböztetni terhesség idején.

Általában terhesség idején kisebb mennyiségű és kevesebb ideig tart, van akinek csak barna vagy rózsaszín folyás jelzi.

2012. júl. 25. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Színe nem élénkpiros hanem sötétebb és folyósabb az én tapasztalatom szerint, és igen ugyanolyan görcsökkel jár.

De ez csak az én tapasztalatom.:)

2012. júl. 25. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak azért,mert nekem mindig 6-7 nap,és mindig piros,és sötét darabos,már 17 éve! Akkor is ilyen volt,mikor gyógyszert szedtem,és akkor is,amikor nem! Néha az első 2-3 nap nagyon erős,néha csak egy nap erős,de mindig piros és darabos,ezért én elképzelni sem tudom,hogy milyen lehet,amikor más! Vagyis most nem olyan,mint szokott lenni,ezért kérdeztem!
2012. júl. 25. 20:17
 4/5 anonim válasza:
Nővérem most terhes és azt mondta neki gyengébb és kevesebb ideig tart
2012. júl. 26. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!