Volt már úgy valaki hogy a nemvárt napján görcsölt, azt hitte meg fog jönni, de mégsem jött meg és baba lett?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 17:28
2/8 alaszka válasza:
Igen, a második babámmal mikor terhes lettem, görcsölgetett az alhasam, ahogyan máskor is szokott mensi előtt, a petefészkem is fájt, aztán mégsem jött meg. Teljesen ugyanolyan érzés volt.
3/8 anonim válasza:
Igen! Nemvárt napja óta erős alhasi görcsök,de 2 napja magnéziumot szedek,így enyhült. Ma vagyunk 5 hetesek.:)
4/8 A kérdező kommentje:
megjön érzésetek is volt?
2012. júl. 23. 19:59
5/8 anonim válasza:
Totál ez az érzés legalábbis nálam már csalódottnak éreztem magam mert azt hittem megjön. Drukkolok
6/8 anonim válasza:
Én mind a két babánál ezt éreztem. Többször is olyan érzésem volt, hogy meg is jött! Rohantam a wc-re, de hála istennek semmi!
Drukkolok!!
Egy 3,5 éves kislány, és egy 32 hetes pocaklakó anyukája
7/8 anonim válasza:
Igen,en is igy voltam,es most vagyok 5 hetes es 4 napos terhes,es meg most is gorcsolgetek neha,de mar egyre kevesebbet.
8/8 anonim válasza:
Mind a három terhességnél igy kezdődőtt. Megjön érzés, enyhe görcsök. Teljesen normális, bár tényleg fura érzés, de 1-2 hét és elmúlik. Majd jön a hányinger és tsai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!