Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség? Kimaradt menstruáció?

Terhesség? Kimaradt menstruáció?

Figyelt kérdés

Kimarad menstruáció?! Többi lent

Sziasztok! 3 Hónapja hagytam abba a Lyndinette 20 fogamzásgátlót hízás és sűrű fejfájás miatt. Azóra óvszerrel védekeztünk. Az első hónapban 30 napra a következőben 29 napra jött meg. Most meg tartok a 35 napon és semmi. Egy kis barna folyásom van, vagyis inkább pecsételés de nem sok. Szerintetek miért nem jött még meg? Ha eddig normális volt? Mind 2nél is volt előtt barna folt, de az már a 20-25 naptól. Az utolsó menses óta Júni 24, 30, Júli 1,2,8,14-én voltunk együtt. A gumi nem szakadt ki mert azért megnéztem, vagyis nem vettem észre. 2003 óta menstruálok 2009től szedtem fogamzásgátlót. 1 évig Yadine-t utána mostanáig meg Lyndinettet. Váram a válaszotokat!

2012. júl. 24. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után kell egy kis idő, hogy normalizálódjon a menszesz. Nekem asszem 3 hónapig meg sem jött.

Azért csinálhatsz egy tesztet, hogy megnyugodj, és ne legyen kétséged.

2012. júl. 24. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nem valószínű hogy terhes vagy, de azért szerintem vegyél tesztet. Amikor én abbahagytam a gyógyszert (yadine-t) akkor jó sokáig rendszertelen volt. Ha ez nagyon zavar menj el egy vizsgálatra mert lehet, hogy más is van mögötte.

2012. júl. 24. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én régebben belara- fog.gátlót szedtem, 1 év után abba hagytm mert feljött 15 kg, rosszul voltam, szédültem hányingerem volt hol enyhén hol erősen. Akkor abbahagytam, és kellett legaláb6 hónap mire rendeződött. Nem jót irt fel az akkori dokim. aztán elmentem másikhoz, mert közbe elköltöztem, ahol Symicia-t irtak ki, semmi bajom nem volt tőle, sőt fogytam. lement 8-9 kg, most azt is abbahagytam babaprojekt miatt, és a 2 hónapra rendeződött a ciklusom. Szóval nem a megfelelőt irták ki neked sztem. Még kell a szervezetednek egy kis idő hogy helyreálljon.
2012. júl. 24. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem se vagyok terhes, de holnap veszek egy tesztet. Csak az a rossz, hogy már 1 hete kb meg kellett jönnie és szombaton megyünk nyaralni egy hétre. aztán nem szeretném ha pont akkor jönne meg. De ha megjön nem tudok mit csinálni. Amúgy van egy két barna csöpp a betétemen.
2012. júl. 24. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!