Terhesség? Kimaradt menstruáció?
Kimarad menstruáció?! Többi lent
Sziasztok! 3 Hónapja hagytam abba a Lyndinette 20 fogamzásgátlót hízás és sűrű fejfájás miatt. Azóra óvszerrel védekeztünk. Az első hónapban 30 napra a következőben 29 napra jött meg. Most meg tartok a 35 napon és semmi. Egy kis barna folyásom van, vagyis inkább pecsételés de nem sok. Szerintetek miért nem jött még meg? Ha eddig normális volt? Mind 2nél is volt előtt barna folt, de az már a 20-25 naptól. Az utolsó menses óta Júni 24, 30, Júli 1,2,8,14-én voltunk együtt. A gumi nem szakadt ki mert azért megnéztem, vagyis nem vettem észre. 2003 óta menstruálok 2009től szedtem fogamzásgátlót. 1 évig Yadine-t utána mostanáig meg Lyndinettet. Váram a válaszotokat!
Simán lehet, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után kell egy kis idő, hogy normalizálódjon a menszesz. Nekem asszem 3 hónapig meg sem jött.
Azért csinálhatsz egy tesztet, hogy megnyugodj, és ne legyen kétséged.
Szia
Nem valószínű hogy terhes vagy, de azért szerintem vegyél tesztet. Amikor én abbahagytam a gyógyszert (yadine-t) akkor jó sokáig rendszertelen volt. Ha ez nagyon zavar menj el egy vizsgálatra mert lehet, hogy más is van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!