Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késhet a menstruáció? Hormonpr...

Késhet a menstruáció? Hormonprobléma? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Röviden és tömören,igyekszem:

Május 16-án volt az utolsó menstruációm.Kimaradt a június hónapban,majd most ismét nem jött meg.

Párommal mindig védekeztünk óvszerrel.

Csináltam tesztet a várt menstruáció időpontjában(június 20-a körül),majd tegnap is,mindegyik negatív lett(X-epil).Az elmúlt 2-3 napban menstruáció jellegű görcsöket érzek reggel,illetve véres(néha kicsit barnás) folyásom van.

Amúgy jól vagyok,nem érzem magam terhesnek.

Járt már valaki így?

Hormonprobléma lehet?

2 éve volt egy méhpolipom,lehet az újult ki?Habár akkor nem okozott problémát,de úgy olvasom,hogy ilyen tünetekkel jár.

Szerdán délután rendel az orvosom,van is hozzá időpontom,de eléggé tanácstalan vagyok.

2012. júl. 23. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
ha baba lenne akkor a teszt már kimutatta volna. vagy hormonprobléma, vagy a polip alakult ki újra, attól is késhet, de lehet pajzsmirigy rendellenesség is.
2012. júl. 24. 06:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!!A saját példámról ítélve az X-epil teszt nem a legmegbízhatóbb!!Nekem május 27-én volt utoljára mikulásom,azóta semmi.Csináltam ebből a teszt fajtából vagy 8-at mind nega lett.Csütörtökön meglátogattam az orvosom és ő felvilágosított,hogy itt baba van.Tegnap voltam uh-n és kiderült,hogy már 8 hetes terhes vagyok!!!!
2012. júl. 24. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen Nektek.

Én úgy hallottam,olvastam itt is,hogy megbízható a teszt.

Holnap megyek orvoshoz,meglátjuk.

Én hormonproblémára gyanakszom,vagy a polipra,mert használtunk óvszert.

2012. júl. 24. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!