Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos hogy most meg fog jönni?

Biztos hogy most meg fog jönni?

Figyelt kérdés

[link]

Arra keltem ma hajnalban egyszer h gorcsolok,aztan el is mult par percen belul..Erzem is hogy valami keszulodik, talan meg fog jonni..De most is ugy erzem hogy sikerult(remenykedek)..De meg is nagyon szomoru vagyok es sokat ingadozik a kedvem,folyton faradt vagyok.Az alhasamat is folyamatosan erzem..Ha elmegyek valahova akkor surun oklendezek ha valami nem jot erzek a levegoben.Es hirtelen tor ram a z ehseg.A melleim naprol napra jobban feszulnek,meg annyira nem fajnak mint regen..Es gyakran van hanyingerem ugy 3 napja..Ja es a tesztjeim negativak..A mehszajam nagyon puha es felment ugy hogy alig erem el kb 2 napja..Ha 3 nap mulva nem jonne meg akkor van esely ra hogy a clearblue kimutatja reggel az esetleges babat?Ugy el vagyok keseredve..

2012. júl. 25. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy el vagy kettyenve. Nekem is nehéz várni.

Én holnap tesztelhetek legkorábban, de lehet így is kivárom a pénteket. Elegem van a negatív tesztekből.

2012. júl. 25. 13:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Megertem..En is csalodtam az elmult napok negativ tesztjein..:( Az elso clostys honapom ez, igy nagyon vartam a csodat ettol a gyogyszertol..:( Meg nem vereztem.Par napja reggel egy kis veres maszat volt a wc papiron.Varjak meg 3 napot a clearblueval vagy teszteljek holnap reggel is vele?
2012. júl. 25. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Pár napot várj még sztem. És még biztosabb ha kérsz egy HCG vérvételt.

Mennyi éve próbálkoztok? Mi 2.5. Borzalmas nehéz.

De szeretjük egymást, így bármi is lesz, valahogy lesz gyerekünk.

2012. júl. 25. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Megprobalok meg varni akkor 3 napot..Mi 1,5 eve probalkozunk elesben,de viszont 5 eve nem vedekezunk es igy csak tavaly jott ossze mikor utana neztem a dolgoknak,es jo idoben voltunk egyutt,akkor egybol osszejott,de el is ment..:( Es azota volt most masodjara ovulaciom(eloszor spontan most a gyogyszer miatt)..Igen nagyon nehez..:( Meddosegi klinkara oktoberre kaptunk idopontot,es addig minden heten vervetelre kell jarnom,paromnak meg lesz sperma vizsgalata addig.Ebben a honapban nem mentem vervetelre mert nem akartam hogy a gyogyszer bezavarjon az eredmenyekbe(amit egy magan orvos irt fel otthon,mert amugy kulfoldon elunk es itt nem irtak fel ilyen gyogyszert mert veszelyes szerintuk mert ikerterhesseget okozhat...).
2012. júl. 25. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem regen megjott...Majd kovetkezo honapban talan sikerul..:(
2012. júl. 27. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Basszus, nagyon sajnálom :(

Remélem a következő hónap összejön! Ti is már megérdemelnétek!

2012. júl. 27. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!Neked is(meg azoknak is akik probalkoznak mar egy ideje) mielobbi babasodast kivanok!:(
2012. júl. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!