A barátommal tegnap lefeküdtünk de nem védekeztünk, és sajnos kétszer is elment bennem. Szerintetek terhes vagyok? Mit csináljak?
Akkor ha anyukadnak nem mersz szolni kerj meg egy idösebb baratnödet hogy irasson fel gyogyszert neked
( esemenyutanit) De meg mindig jobb ha most alsz anyukad ele mint hogy akkor amikor be kell valljad hogy terhes vagy!
Ne a teszten járjon az eszed, hanem a nőgyógyászon. Nincs valami felnőtt rokonod, aki elkísérhetne, ha már anyukádat nem akarod megkérni?
Ha nincs, tessék összeszedni magadat, és felkeresni a doki bácsit! De holnap reggel lehetőleg! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, hogy ülsz és félős lánykát játszol.
Az orvos száz ilyen esetet látott már, nem fogsz neki semmi újdonságot mondani, a fejedet sem fogja leharapni. Kérdezhetsz tőle a védekezésről is, de a legjobb lenne még egy kicsit önuralmat gyakorolnotok, vagy legalább a terhességet okozható részeket ki kéne hagyni...
Minél hamarabb BE KELL MENNED orvoshoz, akár most is ügyeletre, az ügyeletes orvos is fog nekem jó eséllyel felírni 72 órás fogamzásgátlót!!!!!!De legkésőbb holnap menj el nőgyógyászhoz!
Arra számíts, hogy a tabletta kb. 6000 ft körül mozog!
Hát bizony anyunak szólni kell, tetszik, vagy nem, mert HA most teherbe estél, azt a gyereket ő neveli fel és nem te.Hogy miért? Mert gyámot fognak a gyerekednek kinevezni, amíg nem vagy nagykorú.
Oké, hogy szexelsz, de valld be , erre még nem értél meg.Nem menő ám ez..:) Hiába tesztek úgy mint a nagylányok, messze vagytok még ettől..:)Attól pedig végképp frászt kapok, hogy SAJNOS elment bennem.Én inkább úgy fogalmaznék, hogy SAJNOS nem jutott eszetekbe gumit venni!!!!Legközelebb ésszel!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!