Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes, hogy terhes?

Esélyes, hogy terhes?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel lefeküdtünk és nem vettük észre hogy lejött a gumi, de én mindig kiveszem előtte mielőtt elmennék, de kicsit parázunk hogy mivan ha mégis. Az aktus után mikor észre vettük egyből kiküldtem fürdőbe, hogy mossa ki vízzel meg minden. Van rá esély, hogy mégis terhes?
2012. júl. 25. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

sajnos igen.

nőgyógyász->72órás tabi

2012. júl. 25. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
:// de a nagyrésze au ágyra ment, és egy pici ment belé, még akkor is?
2012. júl. 25. 14:17
 3/5 VV Viki válasza:
igen mert abbba is benne vannak a spermák...söt..amikro pl.kiveri neked és akkor is kij ön olyan nedv 70 százalék h van benne sperma és azzal is teherbe lehet esni
2012. júl. 25. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Nem olyan könnyű ám teherbe esni, mint azt hiszik. Sok dolognak kell közrejátszania a dologban. Az előváladékban nincs annyi sperma, illetve peteérés esetén a petevezeték felénél, annál kicsit fentebb van a petesejt. Oda valahogy el kell jutni. Ha csak ide oda lökdösöd vele, az magától nem megy oda, arról nem beszélve, hogy magömlés esetén is ott volt a péniszed végén a gumi. Nem hiszem, hogy az előváladék kikerüli az óvszeredet, aztán előredulakszik, majd eléri a petesejtjét a barátnődnek (ha egyáltalán volt ott megért petesejt). Mikor menstruált utoljára? Rendszeres a meznesze? Egyébként ha nem haragszol meg, áttetetem a kérdésedet a teherbeesős kérdéskörbe, ott értelmesebb emberek kutakodnak, mint itt. 'Senki nem sértődjön meg, én is itt jártam.
2012. júl. 25. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyjából a két menstruáció közé esik ez az eset, akkor van rá esély, egyébként nem sok. Mi 6 éven keresztül védekeztünk megszakításos módon és nem estem teherbe.
2012. júl. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!