Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok esélyes hogy terhes legyek így?
Az első hónapban még nem ad védettséget egy gyógyszer sem!Csak a másodiktól érdemes védekezés nélkül együtt lenni.
De a kérdést most nem értem,az a baj,hogy a 4. napra jött meg?Vagy nem jött meg?Mert ha az első akkor az nem baj,a lényeg az,hogy az utolsó gyógyszer bevétele utáni 1 hétben jöjjön meg.
Nem veszed észre, hogy csak szórakozik?
Pont ezért nem itt kellene feltenni a hasonló kérdéseket.
Az emberek nagy része vagy nem tud értelmesen válaszolni, mert nem ért hozzá, vagy felb.ssza a napi 50 ilyen kérdés és direkt szívat (mint pl. most).
Bármilyen hihetetlen számodra, a fogamzásgátló tabletta pontosan arra való, hogy megakadályozza a terhességet.
Teherbe lehet esni mellette, de baromi kicsi rá az esély, ha az ember normálisan szedi.
Nem kötekedni akarok, de már 2 hónapja gyógyszert szedsz, akkor hogy történt az aktus védekezés nélkül??? Nem védekezésből szeded a gyógyszert??????
Amúgy nem vagy terhes. Én mikor elkezdtem a tabit, 7 napot vártunk, és semmi bajom nem lett. Ha rá van írva, hogy 7 nap múlva véd akkor mi a gond???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!