Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes hogy terhes legyek?

Esélyes hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
A barátommal imitáltuk a szexet úgy,hogy rajtam nem volt bugyi rajta pedig volt és a pénisze a hüvelyemben volt kb 1 cm-t. Mielőtt elélvezett volna elvette onnan, de volt egy kicsi előváladéka is. Kb 1 hete késik a menszeszem de lehet hogy azért mert beteg voltam. Értelmes válaszokat kérnék, köszönöm!
2012. máj. 13. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes.
2012. máj. 13. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Úgy rakta be neked, hogy volt rajta alsógatya? akkor kétlem hogy terhes lennél:D
2012. máj. 13. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Mégis hogy a f.szba rakta beléd ha közben "bugyi" volt rajta? Ha kilógott belőle és úgy, akkor mit számít, hogy volt-e rajta alsónemű vagy sem?

Ha bedugta, akkor nem imitáltátok a szexet, hanem csináltátok.

Talán nem ártana óvszert beszerezni és használni is, ha már ennyire nem bírtok magatokkal.

Csinálj egy tesztet.

2012. máj. 13. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes.Betegség miatt nem késhet ennyire a vérzés.Legalábbis nekem még nem késett betegség alatt
2012. máj. 13. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én erre nem is tudok válaszolni...

10 perce röhögök.....XD

2012. máj. 13. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
en ezeket a kerdeseket nem is hiszem el, kizart hogy leteznek ennyire buta emberek, mar bocs. ha viszont megis, akkor kedves kerdezo ovszert kene huzni nem alsogatyat, mert "azellen nem véd'' :D
2012. máj. 13. 14:57
 7/10 anonim válasza:
ha egy zacskót rá szigszalagozott volna a farkára az is többet ért volna XD am meg imitálni baszod ha már elkezded csináld rendesen cseszdmeg XD
2012. máj. 13. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hívhatod imitálásnak, attól ez még bent volt. A centik nem számítanak, és az sem, hogy volt-e rajta textília :P Ha gumi nem, akkor ez szívás...
2012. máj. 13. 18:58
 9/10 anonim válasza:
terhes vagy? csináltál tesztet?
2012. máj. 19. 01:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes mert megjött :)
2012. máj. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!