Szerintetek lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Július 1.jött meg. A ciklusom általában 25 napos mindíg a 26 napon jön meg. Peteérésem állitólag 12-én volt eggyütt is voltunk a párommal 8-án 11-én és 12-én is. 11-én este kiváncsiságból kb 5 percig gyertyaállásba áltam és reggelig feküdtem ja és kispárnát is használtam kb 20 percig a fenekem alatt. Rá egy olyan 7-8 napra fájdalmat éreztem a derekamba mintha meg akarna jönni de nem olyan erőset. csak néha néha ami egyébként a mai napig megvan holnapra nemvárom de kb 4 napja rengeteget kell pisilnem és az étvágyam is nagyobb lett a mellem csak néha néha érzékeny de nem vészesen. Fehér folyásom volt nemrég az sem sok de minden nap láttam a bugyimba olyan krémes jellegű de nem sokat. Lehetek terhes szerintetek?2012. júl. 25. 11:30
2/9 anonim válasza:
A tünetek és az időzítés alapján egy tesztet megér! Szorítok neked!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem korai szerinted? Annyira félek a csalódástól. Láttam írták sokan, hogy még nem mutatta ki nekik a nemvárt előtt.
2012. júl. 25. 11:55
4/9 anonim válasza:
De van akinek igen. De ha nem akarod, akkor várj még egy 2-3 napot:)
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan rossz várakozni ez a bizonytalanság. :S Van köztetek valaki így?
2012. júl. 25. 12:03
6/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok! Igen iszonyatosan nehéz várni. Nekem még majd csak jövő hét csütörtökön van a nem várt. Én már több mint 5 éve várok és csalódok minden hónapban.
7/9 anonim válasza:
Igen, szerintem jó eséllyel lehetsz terhes. Holnap reggeli elsőből szerintem már tesztelhetsz. De ha korainak érzed, akkor várhatsz már pár napot, hogy megjön-e vagy sem. Drukkolok! Majd írd meg az eredményt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Remélem igazatok lesz!
Kedves második válaszoló ne csüggedj majd csak eljön az idő amikor nekünk is összejön (előbb utóbb) nekem soha nem sikerült semmi és ez is olyan hihetetlennek tűnik, hogy ez összejöjjön. De azért bízom benne hogy holnap nem fog megjönni :)
2012. júl. 25. 14:22
9/9 anonim válasza:
Szió! Mi újság? Megjött vagy jön a babó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!