Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg tudtok mutatni terhess...

Esetleg tudtok mutatni terhességi teszteket amik egyre sötétebbek lettek napról napra?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Tessék itt vannak az enyémek :) [link]
2012. júl. 25. 08:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy azok a tesztek amik sötétebbek a kontrollcsiknál nagyjából a terhességed hányadik hetében készültek?
2012. júl. 25. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:

[link] -> kimaradt mestruáció napján, délutániból

[link] -> másnap reggeli első

[link] -> három nappal később

Azaz mind a negyedik hétben készült: 4, 4+1, 4+4.

Azóta 2,5 hónapos nagylány már. :)

2012. júl. 25. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nekem soha nem lett sötétebb pl. a kontrollcsíknál, sőt, halványodott is az egyik későbbi, szóval ez nem feltétlenül jelent bármit is, hiszen azóta meg is szültem. :)
2012. júl. 25. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Az első kettő teszt a nemvárt előtt 6 nappal készült, a 3. a nemvárt előtt négy nappal, a 4. azt hiszem a nemvárt napján, a többi kettő pedig rá pár napra, nem tudom biztosan mennyivel.
2012. júl. 25. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én most vagyok kicsit több mint 5 hetes és attól félek hogy a kontrollcsikkal kéne legalább megegyezni-e és nehogy valami baj legyen...

Olvastam olyanokat ha valaki elvetél akkor is még kimutatja a teszt.Igaz nekem sötétedik szóval remélem nincs baj és még tünetem sem volt erre csak a hasi görcs és szúrkálás és derékfájás.

2012. júl. 25. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is azok voltak az első tünetek. :) És még mindig megvannak :) 6hkm
2012. júl. 25. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggodj amiatt.Mikor eloszor pozitiv lett akkor mar 5 hetes voltam es akkor halvany volt..Miutan elveteltem utana meg jo ideig eros pozitiv volt a teszt(1 het utan kezdett halvanyodni..).Ne nezegesd ennyire ha mar sikerult..Inkabb orulj neki:)
2012. júl. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!