Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire lehetne eltervezni a...

Mennyire lehetne eltervezni a szülés évszakját, hónapját?

Figyelt kérdés
Tavasszal, vagy a nyáron szeretnék szülni, és ezekhez megfelelően kellene teherbe esnem. Kérdés aki szintén így eltervezte az évszakot, azoknak sikerült? Nyilván változó, mert nem mindenki egyformán termékeny.

2012. júl. 23. 22:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy adag szerencse :) Mi mondjuk nem terveztük el előre, hanem amint lehetőségünk volt, nekiálltunk. Viszont 11 hónap kellett, hogy teherbe essek, tehát majdnem ugyanabban a hónapban szültem, mint akkor szültem volna, ha elsőre terhes leszek. :) Szerintem abszolút változó, csak a termékenységen múlik, ismerek olyanokat, akiknek elsőre összejött - nekik bejött a számítás, viszont olyat is, akinek kb. 3 hónapba telt, itt már azért van csúszás a tervezetthez képest.

Szóval sok sikert kívánok, mert csak azon múlik :))

2013. ápr. 5. 17:23
 32/35 anonim ***** válasza:
27-es vagyok :) holnap lesz ovum mar izgulooook :))))) 20-ra nem varom ugyh az meg messze van :/ de a turelem babat terem :) ha nem sikerul akkor johet majd a kovetkezo nyari gyerkoc :)))) mindenkepp megirom h sikerul :) koszonom a drukkot :)))
2013. ápr. 5. 17:34
 33/35 A kérdező kommentje:

31. válaszoló:

Köszönöm szépen!!!!! :)

27. és 32. válaszoló:

:D Nagyon szurkolok!!!! Kérem az eredményt, hajráá ;)

2013. ápr. 7. 20:48
 34/35 anonim ***** válasza:

Nekem már bármelyik hónap lehetne, 2 éve próbálkozunk egy méhen kívüli terhesség után. Különben igazad van, és az előző válaszolóknak is: télen a hideg miatt, nyáron meg a nagy hőség miatt nem túl jó szerintem, de mondom, nekem már bármikor lehetne, egyiket sem bánnám.

Gratulálok a babásoknak, Neked sok sikert. :)

2013. ápr. 27. 12:30
 35/35 anonim ***** válasza:

Mi is első alkalmakkor sikerrel "szoktunk" járni így van 3 novemberi gyerekünk:) 2 idekint egy még pocakban:) Én meg épp így okt.vége nov elejét terveztem és ezt tartom jónak mert akkor azért még nincsenek olyan minusz fokok viszont hozzátáplálás idejére jönnek a fincsi friss gyümölcsök meggy , barack cseresznye ilyesmik.

Valamint fél év 8-9 hó alatt formába lendültem jobban én is és nem kellett zsákban járnom nyáron:)) Míg télen a télikabát meg a sok ruha jótékonyabban takart:)

2013. ápr. 27. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!