Mennyire lehetne eltervezni a szülés évszakját, hónapját?
Kell hozzá egy adag szerencse :) Mi mondjuk nem terveztük el előre, hanem amint lehetőségünk volt, nekiálltunk. Viszont 11 hónap kellett, hogy teherbe essek, tehát majdnem ugyanabban a hónapban szültem, mint akkor szültem volna, ha elsőre terhes leszek. :) Szerintem abszolút változó, csak a termékenységen múlik, ismerek olyanokat, akiknek elsőre összejött - nekik bejött a számítás, viszont olyat is, akinek kb. 3 hónapba telt, itt már azért van csúszás a tervezetthez képest.
Szóval sok sikert kívánok, mert csak azon múlik :))
31. válaszoló:
Köszönöm szépen!!!!! :)
27. és 32. válaszoló:
:D Nagyon szurkolok!!!! Kérem az eredményt, hajráá ;)
Nekem már bármelyik hónap lehetne, 2 éve próbálkozunk egy méhen kívüli terhesség után. Különben igazad van, és az előző válaszolóknak is: télen a hideg miatt, nyáron meg a nagy hőség miatt nem túl jó szerintem, de mondom, nekem már bármikor lehetne, egyiket sem bánnám.
Gratulálok a babásoknak, Neked sok sikert. :)
Mi is első alkalmakkor sikerrel "szoktunk" járni így van 3 novemberi gyerekünk:) 2 idekint egy még pocakban:) Én meg épp így okt.vége nov elejét terveztem és ezt tartom jónak mert akkor azért még nincsenek olyan minusz fokok viszont hozzátáplálás idejére jönnek a fincsi friss gyümölcsök meggy , barack cseresznye ilyesmik.
Valamint fél év 8-9 hó alatt formába lendültem jobban én is és nem kellett zsákban járnom nyáron:)) Míg télen a télikabát meg a sok ruha jótékonyabban takart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!