Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az a kor amikor még...

Mekkora az a kor amikor még egy nő képes gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Nekem van egy 40 éves barátnőm és szeretnénk gyereket 1-et mindenképp én jelenleg 26 éves vagyok

2012. jún. 23. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
amíg van peteérése, addig képes megfoganni. Sok sikert!
2012. jún. 23. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Előre leszögezem, hogy ez a saját véleményem! 40 évesen biztos nem szülnék, fel is kell nevelni azt a gyereket, nem szeretnék az érettségi ballagására nagymamakorúan menni!A másik, hogy 40 évesen már nincs annyi türelme az embernek mint előtte, nem fog vele a földön kúszni-mászni, játszani, nem fogja vele újraélni a 2. gyerekkorát.

Én 22 vagyok és most várom az első babánkat, ha lesz második azt mindenképpen 25 éves korom körül szeretném. Többet pedig nem szülnék ebbe a bizonytalan világba.

2012. jún. 23. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:

nem az a lényeg hogy szülni tud -e

hanem megfoganni a terhességet megtartani,és ugye a kor miatt egy egészséges gyermeket világra hozni.

attól is függ hogy első baba lenne -e a hölgynek.

de a 40 év az még nem olyan késői

az orvosával mindenképp konzultáljon és egy alapos vizsgálat mindenképp ajánlott sőt !

sok- sikert.

2012. jún. 23. 18:14
 4/14 Sókristály ***** válasza:
94%

40 évesen szültem az 5. gyerekemet. Az első hónapban megfogant, problémamentes volt a terhesség, szülés, egészséges a baba, türelmem meg több van, mint az elsőnél volt 22-23 évesen.

Persze idősebb kismamánál fontosabbak a szűrővizsgálatok, de beteg babája fiatalabb nőnek is születhet.

Van egy barátnőm, aki ugyanennyi idősen szülte a fiát. A srác most 14 éves, tehát az anyukája 54. Fiatalos, lendületes, klassz kamaszos anyuka. A gyerek fiatalon tartja.

A fel is kell nevelni témáról meg annyit, hogy 20 évesen is elüthet a villamos, és nem szándékozom 60 évesen elpatkolni.

2012. jún. 23. 18:19
 5/14 A kérdező kommentje:
az igaz 40 évesen egy kicsit komplikált de mi szeretnénk egyet igaz van neki egy fogadott gyereke
2012. jún. 23. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

2-eskének üzenem, hogy 42 éves vagyok és kösz jól vagyok. Egészséges, fiatalos, több türelemmel és bölcsességgel megáldva, mint 22 évesen. Akkor még zöldfülű voltam, s egyébként is egyetemre jártam.

38 évesen jött az első baba, egy makkegészséges fiúcska. Addig is nagyon szerettem volna gyermeket, de férfi is kellett hozzá, méghozzá egy olyan férfi, aki apának is jó. Most, 42 évesen szeretnénk kistesót neki.

És nem tudom honnan veszed, hogy egy érettebb nő nem képes kúszni-mászni, játszani a gyermekével, ez butaság. De jó nagy!

2012. jún. 23. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Mondtam, hogy ez a saját véleményem, nem értem miért kellett lepontozni. De mondjuk én még látni szeretném az unoká(i)mat... 40 évesen biztos nem szülnék. És ha valakinek ilyen idősen még nincs gyereke szerintem nem is nagyon akarhat, mert a karrierrel jobban foglalkozó nők sem húzzák ki ilyen sokáig az első gyereket.
2012. jún. 23. 19:11
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon buta felfogás hogy egy nő a karrier miatt nem szül. Szerintem gyereket csinálni irtó könnyű dolog, bele a nagy világba. Az érettebb gondolkodásúak azért azt is megnézik, kivel "csináltatják" azt a gyereket, mert jó lenne, ha lenne apja annak a gyereknek. 22évesen -lehet te vagy a kivétel- de szerintem nem kellően érett az ember-és tapasztalt, hogy egy kapcsolatra azt tudja mondani, örökké fog szólni, hogy az a gyerekre nézve is egy egység lesz legalább 20 évig. Én személy szerint 6 év kapcsolat-3 év házasság- után érzem 27évesen, hogy mindketten készen állunk rá.
2012. jún. 23. 19:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Az én barátnőm nem karrierista csak szeretem volna tudni hogy mekkora az a kor egy nőnél amikor még tud szülni. Már a házasságot is fontolgatjuk, mert nem szeretnék neki sem ártani meg majd a születendő gyermekemnek sem.
2012. jún. 23. 19:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az doki azt mondta hogy 45 éves koromig simán szülhetek,ma már ez elfogadott dolog az orvostudományban.Nekem 4 gyerekem van az elsőt 20 évesen a másodikat 21 évesen a harmadikat 29 évesen a negyediket pedig 39 évesen szültem és most várom az ötödiket,majdnem 40 leszek mire megszületik.Az első három gyerkőc,két három hónap alatt jött össze,a negyedik az első próbálkozós hónapban,az ötödik pedig egyetlen egy szexből!Nekem sokkal nagyobb a türelmem most mint 18 évvel ezelőtt,sokkal jobban élvezem az életet és az anyaságot is!Csak hajrá!
2012. jún. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!