Mekkora az a kor amikor még egy nő képes gyereket szülni?
Előre leszögezem, hogy ez a saját véleményem! 40 évesen biztos nem szülnék, fel is kell nevelni azt a gyereket, nem szeretnék az érettségi ballagására nagymamakorúan menni!A másik, hogy 40 évesen már nincs annyi türelme az embernek mint előtte, nem fog vele a földön kúszni-mászni, játszani, nem fogja vele újraélni a 2. gyerekkorát.
Én 22 vagyok és most várom az első babánkat, ha lesz második azt mindenképpen 25 éves korom körül szeretném. Többet pedig nem szülnék ebbe a bizonytalan világba.
nem az a lényeg hogy szülni tud -e
hanem megfoganni a terhességet megtartani,és ugye a kor miatt egy egészséges gyermeket világra hozni.
attól is függ hogy első baba lenne -e a hölgynek.
de a 40 év az még nem olyan késői
az orvosával mindenképp konzultáljon és egy alapos vizsgálat mindenképp ajánlott sőt !
sok- sikert.
40 évesen szültem az 5. gyerekemet. Az első hónapban megfogant, problémamentes volt a terhesség, szülés, egészséges a baba, türelmem meg több van, mint az elsőnél volt 22-23 évesen.
Persze idősebb kismamánál fontosabbak a szűrővizsgálatok, de beteg babája fiatalabb nőnek is születhet.
Van egy barátnőm, aki ugyanennyi idősen szülte a fiát. A srác most 14 éves, tehát az anyukája 54. Fiatalos, lendületes, klassz kamaszos anyuka. A gyerek fiatalon tartja.
A fel is kell nevelni témáról meg annyit, hogy 20 évesen is elüthet a villamos, és nem szándékozom 60 évesen elpatkolni.
2-eskének üzenem, hogy 42 éves vagyok és kösz jól vagyok. Egészséges, fiatalos, több türelemmel és bölcsességgel megáldva, mint 22 évesen. Akkor még zöldfülű voltam, s egyébként is egyetemre jártam.
38 évesen jött az első baba, egy makkegészséges fiúcska. Addig is nagyon szerettem volna gyermeket, de férfi is kellett hozzá, méghozzá egy olyan férfi, aki apának is jó. Most, 42 évesen szeretnénk kistesót neki.
És nem tudom honnan veszed, hogy egy érettebb nő nem képes kúszni-mászni, játszani a gyermekével, ez butaság. De jó nagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!