Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire lehetne eltervezni a...

Mennyire lehetne eltervezni a szülés évszakját, hónapját?

Figyelt kérdés
Tavasszal, vagy a nyáron szeretnék szülni, és ezekhez megfelelően kellene teherbe esnem. Kérdés aki szintén így eltervezte az évszakot, azoknak sikerült? Nyilván változó, mert nem mindenki egyformán termékeny.

2012. júl. 23. 22:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Mi nem igazán tudtuk megtervezni,mert nem elsőre jött össze,de nekem annyi volt a kívánságom hogy ne nyári legyen.Nem szerettem volna a 40 fokba kínlódni meg úgy valahogy amúgy se akartam hogy nyári legyen.Viszont a tél meg olyan hideg,kicsi immunrendszerrel állandóan félnék hogy beteg lesz.

Nekem a legideálisabb a tavasz vagy az ősz.

Hát szerencsére így is lesz.Jövő márciusban fogok szülni ha minden igaz. :)

2012. aug. 4. 06:14
 12/35 anonim ***** válasza:
Mi is terveztük a dolgot, ehez képest egy éve nem jön össze. Így már kicsit bánom hogy a tervezgetés miatt nem kezdtük el korábban. Most már minden mindegy, csak nagyon -nagyon szeretnénk egy kisbabát!!!!!!!!
2012. aug. 4. 08:47
 13/35 A kérdező kommentje:

11-es válaszolónak: Igen,én is ezért nem szeretnék télen szülni! Gratulálok a tavaszi babához, jó babavárást! :)

12-es válaszolónak: Valószínűleg ha nekünk sem sikerül az első pár hónapban a baba, akkor már én sem fogok tervezni, és mindegy lesz mikor, csak jöjjön! De ez még odébb van nekünk. Neked viszont sok sikert, biztosan össze fog jönni, csak nyugodj meg!

2012. aug. 4. 10:40
 14/35 anonim ***** válasza:
Téli baba, a kisfiammal lázasan mentem szülni, aztán jól volt, de mikor hazajöttünk meg valami náthát szedett össze. Amivel 2 hétig szenvedtünk. Azóta viszont nem volt beteg. :)
2012. aug. 5. 15:32
 15/35 anonim ***** válasza:
Aranyos a kérdésed, magamat juttatja eszembe, bár én még ennél is tovább mentem, és csillagjegyben gondolkodtam (vízöntő, kos, oroszlán, nyilas). Végül úgy hozta a sors - amellett, hogy szerencsére nem kellett sokáig várni egyikre sem -, hogy mindkét gyermekem szeptemberben fogant, és júniusban született 2 év - 1 hét különbséggel. Rák és ikrek csillagjegyűek lettek. Ember tervez, ...... :))))
2012. aug. 14. 16:46
 16/35 A kérdező kommentje:

Nekem a csillagjegyek eszembe se jutottak! :D De ez is aranyos.. :) Igazából nekem az mindegy.

De én is nagyon örülnék egy júniusi babának! :)

Amúgy hugom és köztem is pont 2 év van, és mindketten áprilisiak vagyunk, ráadásul Kosok :)

2012. aug. 15. 10:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Mi is tervezgetünk, és pont a júniust néztük ki, de nme dől össze semmi ha később sikerül... akkor ti is most szeptemberbe fogtok hozzá?:) hátha elsőre sikerülne. már nagyon várom. februárban volt egy vetélésem, azóta kezelgetnek mindenfélével, de úgy tűnik most már rendben leszek:) neked szeptemberben mikor jön meg? Nekem 12 e körül, utána meg belevágunk:) Te már szedsz valamit? Én folsavat meg Gravidát.Szorítok nektek!
2012. aug. 27. 11:21
 18/35 anonim ***** válasza:

Az első baba csak úgy jött, terveztük őt, de nem tudtuk, hogy egyből össze fog jönni. Decemberi lett. Nekem nagyon bejött ez a koratéli időszak, így akartam a többi gyereket is. Így a második október végi lett, a harmadik pedig szintén október végi lesz (ő még pocakban).

De csak reménykedni tudtam, hogy az első baba elsőre összejött, a második, harmadik is elsőre sikerülnek. Azért ez nincs mindig így, van több ismerősöm is, akinek a második gyerek sokadik próbára jött csak össze.

Nekünk bejött a számítás, de ez nagy szerencse tényleg.

2012. aug. 27. 13:33
 19/35 anonim ***** válasza:
Én nyárit szerettem volna annó..... hát, már sok mindenene túl vagyunk, gyógyszerek, vetélés, most az inszem és a lombik is szóba került, még attól függ hogy mennyire javul fel az ondó.... Szóval érdemes tervezgetni, de nem mindíg jön be. :(
2012. szept. 22. 11:51
 20/35 anonim ***** válasza:
Mi elterveztük, napra pontosan összejött. Novembert akartunk, mert a pocak nem olyan nagy a nyári hónapokban, de már van, fel lehet venni a nyári kismama ruhákat, mikor megszületik a baba, míg ismerkedtek, addig a téli hónapokban senki sem siettet sehová. Nagyon örültem, hogy akkor szültem, amikor akartam (első próba volt) de mondtam a férjemnek, hogy legközelebb tavaszi kéne, ki szeretném próbálni, márciusi, hogy télen is legyek kismama, és mire jönnek a melegek, már erősebb legyen a babánk. Megint összejött elsőre, most vagyok 15 hetes, és nem bántam meg, nagyon örülök megint :)
2012. szept. 22. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!