Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire lehetne eltervezni a...

Mennyire lehetne eltervezni a szülés évszakját, hónapját?

Figyelt kérdés
Tavasszal, vagy a nyáron szeretnék szülni, és ezekhez megfelelően kellene teherbe esnem. Kérdés aki szintén így eltervezte az évszakot, azoknak sikerült? Nyilván változó, mert nem mindenki egyformán termékeny.

2012. júl. 23. 22:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Előbb utóbb sikerül, én mindenkinek nagyon szorítok!!!! És mindenkinek köszönöm a válaszokat! Utolsó kommentelőnek pedig gratulálok, amiért úgy sikerült, ahogy szerette volna!:) Sok boldogságot a következő kicsihez!
2012. szept. 26. 11:21
 22/35 anonim ***** válasza:
Köszi :) Utolsó voltam. Én is kívánok mindenkinek olyan évszakban születő babát, ahogy ő szeretné!
2012. szept. 26. 19:09
 23/35 anonim ***** válasza:
Én idén májusban szerettem volna. A helyzet úgy néz ki hogy örülök ha jövő májusban tudok szülni... De amúgy lehet tervezgetni, sokaknak összejön...
2013. márc. 29. 14:08
 24/35 anonim ***** válasza:

Nekem decemberi a kisfiam. Megértem a leírt indokaidat, de szerintem tök jó volt akkor is szülni. Pl pont a 2. trimeszterben, amikor már látszott, de még nem volt hatalmas hasam, akkor kiélvezhettem a jó időt, a meleget, a nyaralást, kirándulásokat stb. Ősszel meg pont mire jött a hideg, novembertől nem dolgoztam, itthon hevertem a jó meleg szobában és pakolásztam a ruhákat :) Majd pont mire jön a tavasz és a szép idő, akkor kezd neki is jobban kinyílni a világ, lehet menni vele nagyokat sétálni, pokrócra kifeküdni, fél évesen itt a gyümölcsszezon és mindenből frisset kezdhet el kóstolgatni stb. Szóval nekem a december tökre bejött.

Másodikat szeptemberre várom, attól már jobban tartok, mert itt leszek egész nyáron nagy hassal, majd megszületik a gyerkőc és már jön is nyálkás, hideg, esős, nemlehetsemmitsecsinálni idő.

2013. márc. 29. 14:10
 25/35 anonim ***** válasza:
58%
En elsore nyari babat akartam, elso alkalommal sikerult is osszehoznunk, nyari lett. Most szulinapomra akartam, lehet, sikerul, mert 2 hettel kesobbre vagyok most kiirva. Elsonel ahogy megfogant, en mar aznap este tudtam es mondtam neki minden nap, melyik nap szulessen, hany orakor. Akkor szuletett, azokban az orakban. Most is tudtam aznap ejjel, hogy osszejott, s a ketteskenek is oltom mar a fejet, hogy a szuletesnapomra tessek jonni. Elsonel azt is mondtam neki, hogy apukajara hasonlitson, ekkora meg akkora legyen, es ugy is lett. Remelem most is bejon.:D
2013. márc. 29. 14:12
 26/35 A kérdező kommentje:

23.válaszolónak:

Nagyon szorítok, hogy jövőre májusban szülhess! :) Sok szerencsét!

24.válaszolónak:

Megértem, és végülis igaz is van benne. Őszi baba, na igen, biztos picit macerás lesz, de minden jót kívánok! :) Én ettől függetlenül kitartok a nyár minden hónapja mellett, esetleg még a tavasz is jó lenne ;) Ha jól számolom, akkor szeptember lenne a leg ideálisabb teherbe esni :D Bár az, hogy szeptemberben fogan meg, még nem jelenti azt, hogy májusban fog megszületni, hisz minden hónapban máskor van peteérés :) Tehát ha szeptembertől (beleszámolva) számolok 9 hónapot az május, de akár június is lehet belőle :)

25.válaszolónak:

Fú! :D Gratulálok, hogy minden úgy jött össze, ahogy szeretted volna! :) Kipróbálom én is :) Én majd azt fogom neki mondogatni, hogy kisfiú legyél, kisfiú legyél.... Aztán ha mégis lányka lesz, furcsán érezném magam, amiért végig "fiúztam" :D Én is annak örülnék a legjobban amúgy, ha akkor születne meg, amikor a párom... Ami augusztus 25, de már az tök jó lenne ha ő is augusztusi lenne :) Nagyon örülnék neki! Akkor viszont november-december környékére kéne majd időzíteni a fogantatást :D

2013. márc. 29. 15:13
 27/35 anonim ***** válasza:
Szia :) elso babank juniusi volt, tetszett h a melegben nagy pocival eleg volt lenge rucikban lenni, nem kellett annyit varni h ki lehessen vinni stb.. Most decemberi babat szeretnenk, marciusba nem sikerult, de meg aprilisba sikerulhet es pont belecsusznank dec vegeig. Ha nem sikerul akkor majd csak aug-szeptbe probalkozunk ujra :)) Barcsak a kivansagaink is igy teljesulnenek h pikkpakk lehesen pinduri :))
2013. márc. 29. 16:50
 28/35 anonim ***** válasza:

De jó nektek nálunk már két éve semmi, már nem is számítok rá, h lesz valaha!

24/N

2013. márc. 29. 21:34
 29/35 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Tegnap teszteltem pozitívat, el sem hiszem, mert alacsony progeszteron szint miatt azt hittem gyógyszert kell szednem és csak utána sikerülhet. De köszönöm hogy szorítottál, Nektek is sok sikert!!!
2013. márc. 31. 21:29
 30/35 A kérdező kommentje:

27.válaszoló:

Nagyon szorítok neked is, hogy pozit tesztelj áprilisban! :) Kérlek majd írd meg az eredményt!!! ;)

Én is majd aug-szept körül szeretnék hozzálátni, akkor hátha nyári baba lenne! :)

28.válaszoló:

Ne add fel, szurkolunk!!!! Majd akkor jön, amikor nem számítassz rá ;)

29.válaszolónak:

Gratulálok!!!!:D Akkor ha jól számolom neked is decemberi babád lesz, valahogy akörül! ;) Jó babavárást!

2013. ápr. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!