Lehet azért lett pozitív 2 tesztem (ebből 2 különböző) mert sokáig tartottam őket a vizeletben? (15mp-ig) Remélem nem, és valójában terhes vagyok.
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 08:43
1/6 anonim válasza:
Véleményem szerint nem függ össze az időtartam, mialatt a vizeletbe tartottad és a béta hcg mennyisége...Így elég valószínű, hogy terhes vagy.De ha nem vagy biztos,akkor csinálj még egyet. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ded jó, el sem akarom hinni, lehet azért keresek ilyen "kifogásokat". :) Már nagyon akartuk, 5 hónapja próbálkozunk :)
2012. júl. 23. 08:47
3/6 anonim válasza:
A 15mp annyira nem sok idő :) Gratulálok! De ha bizonytalan vagy magadban akkor tesztelj még (én is így tettem...még a 2. terhességemnél is :D)
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én tartottam már 20 mp-ig is, akkor sem lett pozitív.
Gratulálok!
5/6 anonim válasza:
figyelj, ha azt írod 30 percig volt benne a pisben, akkor azt írom, h igen, ez attól pozi már, h megszívta magát. De 15 másodperc?????? az semmi.
Szóval nyugodtan hidd csak el, az pozi!!:) Gratulálok!:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtatást! Aranyosak vagytok. :)
2012. júl. 23. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!