Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi segítette a teherbees...

Kinek mi segítette a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy semmit nem kell szedni, inni, ha mindkét fél egészséges, akkor úgyis jön, amikor jönnie kell.

Ugyanakkor sokan írják, hogy nekik mik váltak be, érdekelne még pár kismama válasza, hátha segít..

Folsav, elevit, cickafark, ginseng, kinek mi vált be?

2012. júl. 22. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező! talán sexelni is kéne, ahelyett hogy itt lógsz.

sok sok sex, ha az nincs szedhetsz bármit, nem lesz baba. nálunk ez bevált.

2012. júl. 22. 15:47
 12/20 A kérdező kommentje:
komolyan úgy gondolod, hogy itt írogatok, közben úgy szeretnék teherbe esni, hogy nem is szexelek? ha szeretnék sem tudnék, a párom reggelig dolgozik. de azért köszönöm a hasznos választ részedről és az előtted szólónak üzenném, a megkeseredettséget nem nálam, vagy az eddigi válaszolókban vélem felfedezni. máskor ha szar napod van, akkor ne válaszolj feleslegesen, mert ennek semmi értelme. tudod, a kevesebb néha több.
2012. júl. 22. 16:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A sok sex sem jó én vagyok az akinek 7 hónap után jött össze...

Mivel akkor a spermák gyengébb minőségűek.

Mi is napi 2-3szor szeretkeztünk és úgy látszik ez volt a baj...

De érdemes amúgy folsavat elkezdeni szedni hogy a szervezeted felkészüljön a babára illetve a c-vitamint is.

2012. júl. 22. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Én küldtem a linket! :)

Én is nagyon utánanéztem ennek a cickafark+palástfű teáknak, viszont én sok olyat találtam, akiknél bevált! Mondjuk én is gondolkoztam rajta, hogy belevágjak-e, mert ráadásul peteérésem szerintem volt is mindig, mert éreztem a fájdalmat ugyanúgy, viszont több, mint fél év után úgy gondoltam, veszíteni valóm nincs, maximum abbahagyom, és csak rendeződik a ciklusom. Nekem semmit nem ártott, előtte jobban ingadozott (29-36 nap körüliek), ez még jobban be is állt. Sajnos tudom, hogy milyen hónapról-hónapra csalódni :( Úgy, hogy közben volt egy tesztem, ami halvány pozinak tűnt, viszont pár napra rá megjött.

Mi egyébként pont következő hónapban mentünk volna kivizsgálásra... szerencsére már nem kellett elmenni. Egyébként a baba úton van, most vagyok a 13. hétben vele :)

Szerintem próbáld ki azt, amit jónak látsz, hiszen az is segíthet, hogy hitet ad, és nem fogsz stresszelni a babán :)

2012. júl. 22. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a 2 naponta szex és a ciklusom rendezésére a cickafark fű tea vált be ill. folsavat szedtem. De szerintem ha rendben van a menstruációd (nem rendszertelen), akkor felesleges inni, mert lehet, hogy pont felborítja.
2012. júl. 22. 16:21
 16/20 A kérdező kommentje:

nekem most 19-én kellett volna megjönnie, de valamiért szinte alig,csak ilyen világosrózsaszín valami. hasam sem fáj, semmi. lehet hogy túlstresszeltem ezt a hónapot, pedig előtte napra pontosan jött meg. ilyen még talán nem is volt, most várható hogy megjön rendesen és a peteérésem is tolódni fog, vagy ez a hónap ki fog maradni és meg sem fog jönni normálisan? megpróbálom teljesen más oldalról megközelíteni a dolgokat, és megpróbálok nem stresszelni, remélem így lassan azért sikerült. azért azt j lenne tudni, hogy mikor lesz jövő hónapban ovulációm, mert azért annak mégiscsak nagyobb az esélye, ha akkor is szexelünk. vettem már kétszer tesztet (2*5500 forintért), még egyet nem szeretnék.

igen, eddig mindig volt peteérésem és rendszeres menstruációm, úgyhogy én sem preferáltam a teákat, de ki tudja most mi történt odabent..lehet hogy szükség lesz rá.

2012. júl. 22. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Elmesélem a mi baba készítős projektünket.

Már nagyon szerettünk volna babát,én is teljesen rástresszeltem erre amikor már 1 napja nem jött meg már csináltam a teszteket,sex után láb fent és még együttlét alatt is azon agyaltam hogy sikerüljön.Ezt csináltuk 1 éven keresztül amikor mind a ketten azt mondtuk hogy ez így nem okés.Szóval kikapcsoltam az agyamat és azt mondtam hogy jön amikor jön.Új munkahelyem lett így abban a hónapban csak 2 x tudtunk együtt lenni és lám csodák csodájára egyből terhes lettem.Második babánkkal úgy voltunk hogy szeretnénk tesót így az első kisfiam szülinapja után abbahagytam a tabi szedését,vártunk 3 hónapot és elkezdtük a projektet megint.Kisgyerek melett meg egy 16 órában dolgozó férj melett megint csak kb hetente 1 x tudtunk együtt lenni és megint ezzel a módszerrel egyböl megint babás lettem.

Szóval a mi módszerünk az hogy heti 1 sex mivel az orvosom is azt mondta hogy minnél kevesebbet vagyunk együtt annál nagyobb az esély mert erősebb az ondó+ az is segít ha menszi után a 12-13-14.nap vagytok együtt mert akkor van peteérés álltalában.A lényeg hogy tényleg ne ezen agyalj,bár aláírom hogy nehéz nem erre gondolni ha babát terveztek.

Kívánom nektek hogy minnél előbb sikerüljön!

Remélem bevállik a tanácsom:D

2012. júl. 22. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:
mi a párommal majdnem 1.5 évet vártunk az első babánkra,elkeztem inni a cickafark+palástfűvet,és 3. hónapba sikerült :)) pedig már megvolt az időpont az orvosnál is a kivizsgáláshoz :) a rendes ciklust bekavarhatja azoknak nem ajánlatos inni
2012. júl. 23. 04:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekünk is másfél év után skerült. Semmi bajunk a dokik szerint. Én 1 évig szedtem az Elevitet, aztán váltottam Femibion 800-ra, és az 1. hónapban összejött. Nyilván nem ettől, csak leírtam.
2012. júl. 23. 14:03
 20/20 anonim válasza:
Ovant kapszula.
2012. júl. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!