Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a barátcserje segítette a teherbeesést? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de EGY ÓRA alatt ez már a harmadik ilyen kérdés. kezd idegesítő lenni, hogy ennyire nem tudtok se visszaolvasni a napi kérdésekben, se keresni a keresőben, se elolvasni, amit a kérdés kiírásakor az oldal kiír.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. febr. 12. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Pár napja én is kiírtam egy ilyen kérdést, de nem azért, hogy belinkeljék századjára a barátcserje határairól szóló oldalakat, hanem hogy minél több személyes tapasztalatot (egyénenként más-más hatással) ismerjek meg! A kérdezőnek is minden bizonnyal ez volt a szándéka, így a hangnemet kissé sértőnek érzem, kedves Első... Ráadásul nem biztos, hogy ezen az oldalon mindig ugyanazok vannak, így esetleg olyanok tapasztalatokat is lehetne olvasni, akik korábban nem írtak, vagy frissen regisztráltak.

Ráadásul az általad ajánlott két korábbi kérdésre szerintem ugyanaz volt a válaszoló.

Én is kíváncsi vagyok a hatására. Én kb. 16 napja szedem, azt viszont már most látom, hogy az ovulációmat 1-2 nappal előbbre hozta, szépen a 14. napra, és a hőmérsékletem nem lépcsőzetesen, lassan megy fel, hanem megugrott. Reménykedem.

2010. febr. 12. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs: nem *határairól*, hanem hatásairól. Elütöttem...
2010. febr. 12. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, az általam belinkelt két kérdésre ugyanaz volt a válaszoló: én.

2010. febr. 12. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves második igen, nekem is az volt a célom, mint neked, bízom benne hogy fog írni valaki, akinek van tapasztalata. Az elsőre pedig nem reagálok....
2010. febr. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!