Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre gyanakszom....

Terhességre gyanakszom. Lehet, hogy tényleg az vagyok?

Figyelt kérdés
Június 27.-én voltunk együtt a párommal, július 11.-én megjött. Mára el is múlt, úgyhogy három napig tartott. Nem barnás volt, hanem rendes piros. Viszont a derekam másképp fáj, mint szokott, konkrétan alig bírok menni. A hasamban izomlázszerűt érzek. És ma reggel olyan székrekedésem volt, hogy majdnem bőgtem a wc-n. A melleim is elég feszesek. Nem képzelem be magamnak a tüneteket, tényleg ezeket érzem. Lehet ez terhesség? És még annyi, hogy van itthon ovulációs tesztem. Használhatom most azt jóstesztként? Vagy várjak pár napot?
2009. júl. 14. 09:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na megvagyok. Már eleve kalandos volt megszereznem a tesztet, mert fél órát álltam a gyógyszertárban úgy, hogy csak egy ember állt előttem. Mikor megkérdeztem a 3 (!) nőből egyet, hogy nem lehetne, hogy a másik ablakot is kinyissák, akkor közölte, hogy nem, mert nincs kinek... :O Ezek szerint senki vagyok. :) Na mindegy, megcsináltam a tesztet, negatív. Biztos, hogy nem vagyok terhes. De akkor miért volt pozitív az ovuteszt?
2009. júl. 15. 09:43
 22/25 anonim ***** válasza:
sajnálom h nincs baba! lehet h el kéne menned dokihoz, mert mi csak találgathatunk, bár nekem személy szerint sajnos tippem sincs! Lehet h egy telefont megérne az orvosodnak!
2009. júl. 15. 11:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Azóta "művelődtem" kicsit... :) Szóval szerintem ez egy totál negatív ovulációs teszt volt, mert a második csík nem volt annyira erős, mint a kontrollcsík. Határozottan ott van, de nem olyan erős. Akkor pedig nem negatív. Remélem jól értelmezem, amiket olvastam... Tehát csak a szervezetemben lévő LH-t mutatta. Mindegy, most berendelek pár ovutesztet, és ha nem is a mostani ciklusban, de a következőben végig nézni fogom, hogy hogy alakul. Addig meg ráérünk, élvezzük a nyarat! :) Köszönöm mindenkinek, aki írt nekem!
2009. júl. 15. 11:05
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor pedig nem POZITÍV. Így akartam írni az előzőbe! :D
2009. júl. 15. 11:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Na ezért írtam, hogy inkább terhességi tesztet csinálj!
2009. júl. 15. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!