Terhességre gyanakszom. Lehet, hogy tényleg az vagyok?
Figyelt kérdés
Június 27.-én voltunk együtt a párommal, július 11.-én megjött. Mára el is múlt, úgyhogy három napig tartott. Nem barnás volt, hanem rendes piros. Viszont a derekam másképp fáj, mint szokott, konkrétan alig bírok menni. A hasamban izomlázszerűt érzek. És ma reggel olyan székrekedésem volt, hogy majdnem bőgtem a wc-n. A melleim is elég feszesek. Nem képzelem be magamnak a tüneteket, tényleg ezeket érzem. Lehet ez terhesség? És még annyi, hogy van itthon ovulációs tesztem. Használhatom most azt jóstesztként? Vagy várjak pár napot?2009. júl. 14. 09:42
1/25 anonim válasza:
Az ovulációs tesztet egymást követő 3-4-5 nap reggelén kell használni a terhesség esélyének kimutatására úgy, hogy a tesztcsíknak erősödnie kell napról napra. Ha most csinálsz egyet, akkor nézd meg, hogy mennyire erős a tesztcsík. Ha elég erős, akkor esélyes vagy terhességre. Írd meg, mi lett. Ja, és ha elég erős a csík, én elrohannék terhestesztért ;)
2/25 anonim válasza:
Annyira ne kapkodj,csináld végig az ovutesztet de nem kell mindennap.Barnázás,és egyéb fájdalmak szerintem még lesz komolyabb vérzésed is.
3/25 anonim válasza:
Terhesség esetén sosincs három napos vérzés. Ami van az max egy-két csepp és nem is menzesznek hívják. Ha valaki terhes és vérzik, ott általában nagy baj van.(vetélés,méhen kívüli) EZt az orvosom mondta nekem, aki nagy szakember. Ha megjött, sajnos tuti nem vagy terhes. Ne haragudj, de nem akarom hogy illúzióid legyenek.
4/25 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne terhességi tesztet csinálni.
5/25 anonim válasza:
Egyébként itt olvasom, hogy többen is menstruáltak , mikor már teherbe estek, igaz gyengébben, de nem pár cseppet. Ismerek is olyat.
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap reggel első vizeletből megcsinálom a tesztet. Én is úgy tudom, hogy terhesség esetén is megjöhet a vérzés, csak kevesebb szokott lenni. Amikor még szedtem a fog.gátlót, akkor is tovább tartott három napnál...
2009. júl. 14. 10:33
7/25 anonim válasza:
Igen az menstruáció volt és nem barnázás,szerintem nem vagy terhes.
8/25 anonim válasza:
na jó, de amikor még fogigátlót szedtél, az nem menstruáció volt ám. Hiszen akkor ciklusod sem volt, a fogigátló felgüggesztette, kikapcsolta a petefészkedet.
9/25 anonim válasza:
Miért ne lett volt ciklusa?Volt peteérése,nem termékenyült meg és mensizett.Ez mi ha nem ciklus?
10/25 A kérdező kommentje:
Persze, értem én. :) Nem beszélek be magamnak semmit, nem akarok görcsösen teherbe esni. Most vettem életemben először ovu tesztet is. Eddig úgy voltunk a párommal, hogy nem védekezünk, aztán lesz, ami lesz. Mikor megjött most 11.-én, akkor is az volt a legnagyobb bajom, hogy nem mehetek be a medencébe. :) Tehát inkább csak a tünetek miatt gondoltam, de akkor sincs semmi, ha nem vagyok terhes. Na, szóval értitek... :)
2009. júl. 14. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!