Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre gyanakszom....

Terhességre gyanakszom. Lehet, hogy tényleg az vagyok?

Figyelt kérdés
Június 27.-én voltunk együtt a párommal, július 11.-én megjött. Mára el is múlt, úgyhogy három napig tartott. Nem barnás volt, hanem rendes piros. Viszont a derekam másképp fáj, mint szokott, konkrétan alig bírok menni. A hasamban izomlázszerűt érzek. És ma reggel olyan székrekedésem volt, hogy majdnem bőgtem a wc-n. A melleim is elég feszesek. Nem képzelem be magamnak a tüneteket, tényleg ezeket érzem. Lehet ez terhesség? És még annyi, hogy van itthon ovulációs tesztem. Használhatom most azt jóstesztként? Vagy várjak pár napot?
2009. júl. 14. 09:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Írd meg a teszted eredményét, légyszi! Szerintem mindenki kíváncsi rá...
2009. júl. 14. 10:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Olvasd el még egyszer: AMIKOR FOGIGÁTLÓT SZEDETT, akkor nem volt ciklusa, tehát nem is menstruált.

Kérdezpnek: ha a vérzés ellenére terhesnek érzed magad, akkor már ki kell, hogy mutassa a teszt. Szerintem tesztelj.

2009. júl. 14. 10:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Mindenképp tesztelni fogok, de megvárnám a holnap reggelt. Ígérem, meg fogom írni, hogy mi az eredmény!
2009. júl. 14. 10:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés esély van arra, hogy terhes vagy, de azért szurkolok Neked! Várjuk az eredményt. :O)
2009. júl. 14. 11:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Tesztelhetsz de szerintem nem vagy terhes.
2009. júl. 14. 12:18
 16/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Megcsináltam a tesztet. Azt hiszem, hogy a mai napon lesz egy ugrásom a gyógyszertárba terhességi tesztért, ugyanis az ovulációs teszt határozottan pozitív! Ma lenne a menstruációm ötödik napja. Gondolom kicsi rá az esély, hogy a teszt peteérést mutasson... Jajj, de bizonytalan vagyok! :)

2009. júl. 15. 07:13
 17/25 A kérdező kommentje:
Most olvasgattam, látom, hogy az ovuteszt simán lehet pozitív akkor is, ha nincs baba. Na, ezt sürgősen ki kell derítenem... :)
2009. júl. 15. 07:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok terhes, mert a méhszájam lent van. A hőmet nem mérem, mert mindig elfelejtem. Amikor meg eszembe jut, már mindegy... Viszont ha ez a teszt pozitív, akkor lehet, hogy ma este akciózni kellene? :) De jó lenne, ha írna valaki...
2009. júl. 15. 07:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia! Akciózni mindig lehet, azzal nem rontasz el semmit, max. szerzel magadnak egy jó pár perc örömöt :) Az ovu teszt tényleg mutathat babát de h most lenne pé-d, azért azt én kétlem, de nem vagyok szakértő! Remélem babás vagy és megírod h mi lett a teszttel!

Drukkolok

2009. júl. 15. 08:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom! :) Csak azért nem rohantam még el tesztért, mert nem tudom, hogy 8-kor, vagy 9-kor nyit a gyógyszertár. :) Egyébként azért nem gondolom, hogy terhes vagyok, mert a méhszájam meg lent van, és kicsit nyitott is. Mindegy, ennek a végére kell járnom ma. Nem fogok nagyon letörni, ha terhességi teszt negatív, (alapjában véve optimista ember vagyok :) ) csak akkor kétségeim lesznek, hogy miért pozitív az LH teszt...
2009. júl. 15. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!