Terhességre gyanakszom. Lehet, hogy tényleg az vagyok?
Olvasd el még egyszer: AMIKOR FOGIGÁTLÓT SZEDETT, akkor nem volt ciklusa, tehát nem is menstruált.
Kérdezpnek: ha a vérzés ellenére terhesnek érzed magad, akkor már ki kell, hogy mutassa a teszt. Szerintem tesztelj.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Megcsináltam a tesztet. Azt hiszem, hogy a mai napon lesz egy ugrásom a gyógyszertárba terhességi tesztért, ugyanis az ovulációs teszt határozottan pozitív! Ma lenne a menstruációm ötödik napja. Gondolom kicsi rá az esély, hogy a teszt peteérést mutasson... Jajj, de bizonytalan vagyok! :)
Szia! Akciózni mindig lehet, azzal nem rontasz el semmit, max. szerzel magadnak egy jó pár perc örömöt :) Az ovu teszt tényleg mutathat babát de h most lenne pé-d, azért azt én kétlem, de nem vagyok szakértő! Remélem babás vagy és megírod h mi lett a teszttel!
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!