Ki az aki 20. korul nem varja?
Figyelt kérdés
Nincs hogorbem,mert a baratom elott ilyet nem csinalok...annyira nem vagyunk a teman,hogy merjem magam minden nap....20.ikan kell elvileg nem megjonnie ;)
de azert itt a diagramom :) nektek is van?
koszi a valaszokat :)
2012. júl. 18. 10:28
21/32 A kérdező kommentje:
Szija! :) en mondtam neked hogy meg ne csinaldd meg :D mert annal jobban fur majd a kivancsisag :D.... hat remelem h kesobb pozit mutat..... en meg nem szeretnem meg a levegobe kiabalni,de meg nem jott meg.... de lehet hogy most a ciklusom 28 napos...tehat akkor mara kellene nem megjonnie.... remelem nem fog
2012. júl. 23. 09:18
22/32 anonim válasza:
Sziasztok mára nem várom barnázás a 10-dik Dpo óta van ma meg már nagyon megjön érzésem van :(
23/32 A kérdező kommentje:
nekem meg semmi tunet, se ilyen se olyan.... nemtudom mi lesz ebbol...
2012. júl. 23. 11:40
24/32 A kérdező kommentje:
jajjj enyhen rozsaszines folyasom volt most pisiles kozben... szerintem meg fog jonniiiiiii :'( ooooo szerintetek? mi van veletek irjatok mar.....valakinek megjott azota????
2012. júl. 23. 12:22
25/32 A kérdező kommentje:
megjott :((((( elkenodtem most nagyon lanyok! :((( Veletek mi a helyzet???
2012. júl. 23. 14:02
26/32 anonim válasza:
5. és 7. hozzászólást írtam!Tegnap nekem is megjött!
De sebaj... Új hónap, új remény!
Sajnálom, hogy nektek sem jött most össze, de fel a fejjel!!!A Ti babátok is biztosan májusi baba szeretne lenni! :)
27/32 A kérdező kommentje:
ezt mar en is kiszamoltam :D hahaha ez most jo kedvet csinalt,komolyan en is erre gondoltam :D
2012. júl. 23. 14:34
28/32 anonim válasza:
Jaj nagyon sajnálom, hogy megjött. Nekem még van reményem... De szurkolok nagyon ebben a hónapban is már előre mindenkinek:)
29/32 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy Febori! Neked meg nagyonnagyon szurkolok,hogy ne jöjjön meg,és pozitív teszted kegyen,és hogy a következö témaban írhass kérdéseket : Terhesség !!!!!! :) majd azért ne feledkezz meg Rólunk se itt,írdd meg,hogy mi lett veled/veletek :))))
2012. júl. 23. 18:24
30/32 anonim válasza:
Nekem is megjött ma :(:(
Éljen a májusi babaprojekt ;) Hajrá lányok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!