Július 31-re (vagy ehhez közeli időpontra) ki nem várja?
- Hányadik baba lenne?
- Mióta próbálkoztok?
- Szedtek valamilyen vitamint?
Szia!
Július 27.-ére nem várom.
Első baba lenne, már 1 éve próbálkozunk. Orvoshoz járok, a hormonjaimat rendbe raktuk, most Clostit szedek, ez volt az első hónap. Kettő szép nagy érett tüszőm volt, szombat hajnalban volt tüszőrepedésem. Most nagyon izgulok, hogy sikerüljön, már nagyon várjuk ezt a babát.
Én Femibiont szedek, de kb heti 3-at mert hányingerem van tőle, most váltok majd a Gravidára.
Barátcserje kapszulát szedek már 2. hónapja és E vitamint ebben a hónapban, szép vastag nyálkahártyát csinált. :)
Nektek hányadik baba? Mióta próbálkoztok?
Mikor tervezel tesztelni?
28-ra nem várom, de csak 30-án fogok tesztelni.
- második baba lenne
- második próbálkozós hónapunk
- pozi teszt után fogok csak terhesvitamint venni, de addig is próbálok több gyümit-zöldséget enni.:)
És te?
Nóri
Én július 31-re nem várom!!!!!!
Előző házasságomból már van két gyermekem, azonnal legelsőre összejöttek!
A mostani párommal 7 éve várjuk a kicsikénket.
Tegnap volt a 2. inszeminációm, clostit szedtem.
Szedek gravidát, folsavat, és napi 3x100mg E vitamint.
Sziasztok!
- Második baba lenne (vagyis a 3., mert 3 hónapja volt egy vetélésem)! :-(
- Tavaly nyár óta próbálkozunk!
- Gravidát szedek.
Sok sikert!
Sziasztok!
1.-jére nem várom. Nekünk első baba lenne és ez a hónap már a negyedik...
Ebben a hónapban kezdtünk el multivitamint és e-vitamint szedni mindketten...
Mona
3. baba lenne, de az első aki élve születik
Ebben a hónapban kezdtük el
E-vitamin, Women's Care krém
mindenkinek drukk!
Egyébként 29-re nem várom, nagyon nem :-)!
Szia :)
Én júli 25-re nem várom :)
Első babuci lenne :)
Ez az első próbálkozós hónap... remélem összejön :)
Előtte barátcserje kúrát csináltam
Nagyon szurkolok mindenkinek :)
Sziasztok! Én július 30.-ra nem várom, de nagyon nem!!!Mi két éve próbálkozunk, volt egy vetélésem a 4. próbálkozós hónapban hathetes babucival, azóta semmi:-( Felkerestük a meddőségi központot, ahol kiderült, hogy a páromnak tele van baktériummal az ondóváladéka, és NULLA darab spermája van...Nagyon nekikeseredtünk(pedig az előző házasságából már van három gyermeke, nekem kettő, ez a közös babuci lenne az összekötő kapocs:-))Én annyiban hagytam volna a dolgot, mondtam is, hogy 35 éves leszek, nem vagyunk már fiatalok, elég az az 5 gyerkőc, de ő nem hagyta annyiban a dolgot. Orvosról orvosra járt, antibiotikumokat, "csodaszereket" szedett, a füves ambert is meglátogatta...Most már másfél éve próbálkozunk. Eddig minden egyes menzeszemkor sírtam, mint a záporeső. Most már elég volt!!! Ha ennyire akarja a babát(és természetesen most már én is, és idővel egyre jobban és jobban!)akkor csak arra kérem a Jóistent, áldjon meg bennünket,-hatodszorra is, ezúttal egy közös babucival, aki valódi családdá kovácsolhat bennünket. És minden kedves "próbálkozónak", aki nem várja, ugyanezt az áldást kérem!:-)
Egyébként Gravidát szedek már másfél éve...mostanra kiegészítettem MagneB6-tal és optimizmussal!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!