Gratulálok kedves első! Nagyon vigyázz magadra és írj, hogy mi volt az uh-n! Meg hogy-hogy vagytok!
Andi sajnálom, hogy nem mentek sehova, mi is csak kiszorítottuk azt a pár napot! Kell az nekünk!
Nagyon drukkolok mindenkinek, és írjatok, hogy vagytok, és hogy milyen lett a teszt!
További szép napot!
2012. júl. 25. 10:55
22/49 anonim válasza:
Sziasztok 4-es vagyok. Nekem semmi tünet. Gondolom megint nem sikerült. Az elsőnek nagyon gratulálok! Jó egészséget kívánok nektek! A többieknek pedig szurkolok, hogy ne kelljen nekik annyi ideig szenvedniük mint nekem!
2012. júl. 25. 13:38
23/49 anonim válasza:
Szia Első! Szívből gratulálok!!!! Szóval már elmondhatjuk, hogy nem volt elvesztegetett hónap ez a mostani:-) Kívánok Nektek jó egészséget és boldog babavárást!!!Kedves Négyes!(:-))Ne aggódj, ha nincsenek tüneteid, egy csomóan írták itt is, hogy "tünetmentesen" babásodtak be, ill. a tünetek csak a 6.hétben kezdtek mutatkozni. Egyébként azt hiszem, hogy bármilyen tünet túl korai lenne még, bár én nagyon ideges vagyok, ill.hangulatingadozásokkal küzdök. Viszont biztos vagyok benne, hogy alapgázon is az lennék, ergo nem vonok semmi közé párhuzamot:-D. Olyan nagyon jó lenne egy szép áprilisi baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neveken gondolkodtatok már? Andi
2012. júl. 25. 14:00
24/49 anonim válasza:
Kedves Első! Nagyon nagy gratula!!!:)
Mivel teszteltél egyébként?
Hű, most olvastam vissza, hogy szombaton, vagyis 14-én volt tüszőrepid, és már ma mutatta a teszt, wow!
Nekem 13-án lehetett ovum, de még nem merek tesztelni, főleg hogy csak 25-ös érzékenységű Predictorom van itthon, és most megfogadtam, hogy nem fogok költeni ezerféle tesztre.
De ha te most azt írod majd, hogy 25-össel teszteltél ma pozit...:) Képet tudsz feltölteni? Olyan jó lenne egy pozi tesztet látni!:)))
Nóri
2012. júl. 25. 17:02
25/49 anonim válasza:
Egyetértek!Jól beszél Nóri, látni akarjuk a tesztet!!!:-)))Egy percre legalább elképzelném, hogy az enyém...:-D Ugye sikítottál helyettünk is, amikor megláttad a második csíkocskát is? És most egy eszement kérdés: járt valamelyikőtök jósnőnel ezügyben? Andi
2012. júl. 25. 17:35
26/49 anonim válasza:
Sziasztok.Én is nagyon gratulálok neked!Szerintetek jókor voltunk együtt?Július 7.én volt a mensim 11.én 14.én és 16.-tol 25 máig minden nap.28-30 napos a ciklusom.Ica.
2012. júl. 25. 18:43
27/49 anonim válasza:
Kedves első, szívből gratulálok a babádhoz!!!!!
Nagyon örülök, hogy végre összejött nektek!!!!!
vigyázz nagyon magatokra, és nagyon boldog babavárást kívánok!
Kérlek, ne tűnj el, nagyon jó lenne, ha így együtt maradnánk amíg mindenki megbabásodik és természetesen utána is :)
Mindenki babás lesz!!!!!!!
Meli
2012. júl. 25. 21:34
28/49 anonim válasza:
# 8/27-es vagyok aki 25-ére nem várta... prediktor earlyvel teszteltem ami sajnos negatív lett de azóta sem jött meg úgyhogy még reménykedem ...
A pozitív tesztelőnek szívből gratulálok :)
További szép napot nektek :)
Ani
2012. júl. 26. 20:18
29/49 anonim válasza:
Sziasztok Lányok! Van valakinél valami új? Esetetleg új teszteredmény? (negatívat nem fogadok el!:-))Ki hogy bírja a gyűrődést? Én ma megvettem a tesztet, de holnaputánig tilos hozzányúlnom:-D Kirándulók, Veletek mizu? Andi
2012. júl. 27. 20:10
30/49 anonim válasza:
sziasztok!
Nóri vagyok, és tegnap elkezdtem rózsaszín-foltozni, ma pedig már egyre sötétebb és több: magyarul megjött.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!