Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 31-re (vagy ehhez...

Július 31-re (vagy ehhez közeli időpontra) ki nem várja?

Figyelt kérdés

- Hányadik baba lenne?

- Mióta próbálkoztok?

- Szedtek valamilyen vitamint?

2012. júl. 17. 14:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

De lassan telnek a napok, írjatok csajok, kinek milyen tünete van esetleg!

Nekem sztem 13-án lehetett az ovum, tegnap éreztem pár szúrkát, ma pedig tompa menzi-érzésem van néha, és feszülget. Múlt hónapban ugyan nem volt szúrkálás, de ugyanilyen tompa hasfájás után jött meg pár napon belül.

Szorítok mindannyiunknak!

Nóri

2012. júl. 24. 13:17
 12/49 anonim ***** válasza:

Szia Nóri! (ugye Te vagy a "kettes"?:-)

Egyetértek Veled, alig vánszorognak a napok...Bár mindig megpróbálom elfoglalni magam valamivel, de még így is:-( Egyelőre nekem ami baromira furcsa, az a hasfájás. Nem menzi szerű görcs, hanem valami más. Pontosan olyan érzés, amilyet a kislányommal(második gyerek) éreztem félidőtől(ő császárral született), arra akkor azt mondta a doki, hogy a méh és a szalagok nőnek, az az amit én fájdalomnak hívok, állítólag más nő meg sem érzi, én vagyok ennyire nyafka, sajnos...A melleim is feszülnek, de az semmit nem jelent nálam, mert azok mindig ezt csinálják már menzi előtt egy héttel. Én alapvetően bizakodom, de emelett félek is, hogy megint negatívat tesztelek majd:-((( Huszonkilencedikén fogom egyébként reggel megpróbálni, akkor már kéne mutatnia valamilyen csíkocskát, ha egyáltalán van kiért... Te mivel töltöd a mindennapjaidat? Érdekelne, hogy mennyire vagy már izgatott, ill. hogy a párod mit szól a felálláshoz? Andi voltam

2012. júl. 24. 20:20
 13/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen most tényleg alig telnek a napok! Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön a várt baba! Én elsején tesztelek után pedig elutazunk, remélem jó hírrel megyünk nyaralni! A lányomnál is így volt annak idején, talán nem véletlen.....

Én is Andi vagyok! :-)

2012. júl. 24. 20:42
 14/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok!:)

Nóri vagyok, igen, a 2-es is.:)

Andi, nekem sem görcs-szerűen fáj a hasam, inkább olyan izomláz-szerű, nem is tudom. Ciciben néha érzem a mellbimbóm mögött olyan feszülést. Hogy mennyire vagyok izgatott? NAGGGYON!:)) Már van egy 15 hónapos kisfiunk, ő is a 2. hónapban jött össze, vagyis az elsőben nem tudtunk pé előtt és után sem együttlenni, de mindegy - szóval most vele telnek gyorsabban a napok, éppen a nagyiéknál vagyunk. Holnap estétől megyünk párommal egy 2-3 napos romantikázós kirándulásra-mini-nyaralásra, remélem közben egy 2-csíkos is megszépíti majd ezeket a napokat.

Csak az a baj, hogy egész nap figyelem a tüneteimet, magamban sápítozok, hogy jaj, ez a fajta hasfájás már volt múlt hónapban is (akkor megint lecsúsztuk a pé-t) és mégis menzi lett, szóval ne éljem bele magam - de aztán logikusan végiggondolom, hogy együttvoltunk 2 naponta, most kivételesen intenzíven éreztem is a pé-t, utána pár napra is már voltak fura tünetek - szóval miért is ne jött volna össze? És te mivel próbálod elterelni a gondolataidat?

Ja, párom nálam sokkal józanabb, hidegfejűbb, neki hiába boncolgatom a tüneteimet, csak leint, hogy ne zizegjek annyit, felesleges előre belelovallnom magam mindenbe. Végül is igaza van, de ha megjön, az így is úgy is csalódás, attól függetlenül most mennyire élem bele magam.

Kedves Kérdező, drukkolok neked is, hogy egy szép ajándékkal induljatok ti is útnak a nyaralásnak! Én is bízok az ilyen hasonló párhuzamokban!:)

2012. júl. 24. 21:33
 15/49 anonim válasza:

Sziasztok!

27.ere nem varom! faj a cicim ilyen meg sose nem volt auu

2. baba lenne nekunk de jo lenne egy kisteso mert mar a lanyom 6 eves!

omega3 at szedek meg multivitamint/

hogy vagytok?

2012. júl. 24. 22:57
 16/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Újra itt vagyok, nagyon nehezen telnek a napok. Én vagyok az, aki júli 31-re nem várom és nagyon-nagyon nem várom.

Tegnap a 7-8.dpo-n nagyon elkezdett fájni a hasam, annyira megijedtem, mert ilyen még soha nem volt nálam. Talán beágyazódás? Egyből ez jutott eszembe.

Mi már 7 éve várjuk a kis csodánkat. Ez volt a 2. inszeminációm, és most hihetetlen nagy a drukk bennem, minden apró jelre figyelek, már hülye lettem ettől a babagyártástól.

A hőgörbém képzeljétek, egy egyenes vonal, 6 napja 37 fok.

Mi pénteken indulunk 1 hetes nyaralásra Olaszba, nagyon jó lenne, ha már 5-en jönnénk haza :)

Nálam is az van, hogy előző házasságomból van két nagy gyerekem, 11 és 17 évesek, akik azonnalra összejöttek :)

A mostani páromnak soha nem volt gyereke, és őrülten szeretnénk egy közös babát, nagyon küzdünk érte.

Nála van a probléma, ezért csak inszemmel jöhet össze a baba. Lombikot nem akarok, és már kezdem feladni a következő inszemnek való nekifutást. Elfogyott az erőm.

Nem akarok csalódni megint.

Drukkoljatok kérlek nekem is, hogy nyaraláskor derüljön ki a baba, mekkora öröm lenne!!!!!

Mindenkinek sikerülni fog lányok!!!!!!!!!

2012. júl. 25. 08:38
 17/49 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló voltam :)
2012. júl. 25. 08:39
 18/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nah, akkor itt mindenkinél a kirándulás folyamán fog kiderülni, hogy eggyel többen vannak jelen!!!:-))Nagyon drukkolok Nektek, hogy a kis "kiruccanás" örömteli, romantikus fordulatot vegyen!Na, most szívből sajnálom, hogy én nem megyek sehova...:-)

"Hármas"(:-D) nekem is nagyon fájt a hasam, most már enyhült, szinte elmúlt.Nagyon azonosulok a helyzeteddel, az első két lurkó nálam is elsőre összejött (sőt, a nagyfiam óvszeres védekezés mellett...ilyet most el sem tudok képzelni!), nagyon drukkolok Neked, hogy ez az inszem sikerüljön!!!Nem baj, ha megkérdezem, hogy milyen problémák vannak/voltak a párodnál? Sajnos, mi is ezzel küzdünk...:-( A 27.-re nem váróknak is megy a drukk!!!Meg Mindenkinek!!!:-) Én azt hiszem, hogy bennem már valamennyire az esélytelenek nyugalma is "megfogant", ugyanis ha most nem jött össze, akkor egy darabig még biztosan nem fog, hiszen elvállaltam 10perce egy külföldi kiküldetést, és ennek köszönhetően csak hébe-hóba találkozunk majd néhány hónapig az én szerelmemmel...:-(( Úgy döntöttem, hogy Istenre bízom!:-D Legyen szép napotok!!!

2012. júl. 25. 10:07
 19/49 anonim ***** válasza:
Ja, és Andi voltam!:-) a Nem megyek sehová-t pedig úgy értettem, hogy kirándulni nem megyek sehova, sajnos:-(
2012. júl. 25. 10:09
 20/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első vagyok.

Tegnap reggel és délután (nemvárt elött 2 nappal) szép, bár halvány pozit teszteltem. Nagy az öröm. :)

2012. júl. 25. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!