Ki az aki 20. korul nem varja?
Nincs hogorbem,mert a baratom elott ilyet nem csinalok...annyira nem vagyunk a teman,hogy merjem magam minden nap....20.ikan kell elvileg nem megjonnie ;)
de azert itt a diagramom :) nektek is van?
koszi a valaszokat :)
szija,en nem sietem el a tesztet,mert volt mar 2 csalodasom...igy,ha nem jon meg,jovoheten veszek,kedden... hat nem tudom,ahogy az elso irta,nem sok eselyem van a mostani terhessegre,mert nem voltunk "idoben" egyutt...tehat mar a taskamban van a tampon... :s
de attol fuggetlenul,kitudja,lehet megis tehes vagyok... :) jo lenne...de ha megint megjon,lesz mad kivogasom,hogy nem baj addig tuok dolgozni,nyaralni,sporolni megmittudomen :))) ismeritek,gondolom ezt az erzest...
Szia!
De meg van beszelve,DE nem fogok ugymond stresszelni,es mar reggel homerozni,teat inni,fejen allni szex utan,nem fogok naponta egyutt lenni a parommal azert hogy terhes legyek,nem fogom elgepiesiteni a szexet kozottunk, szerintem erre nincs szukseg... :) igy ertve nem vagyunk annyira a teman...en meg csak 22 eves vagyok,idom is van, tehat semmi problema :) a baba kivansagrol annyit jon,ha jonni akar,es ezert nem fogok a 3. honap probalkozaunk utan mar a lombikbaba programra bejarni,sem a meddosegi klinikara :) Remelem kielegitettelek :)
en is mara nem vartam, azaz nemis tudom, mertcsak elovaladektol lehetnek terhes:P de nemis jott meg meg:)
valaki volt mar igy?
Sziasztok!
Végül nem bírtam ki és tegnap reggel csináltam egy tesztet, persze negatív lett. Cserébe még mindig nem jött meg, viszont a mellem egyre jobban fáj, és 37 fokos vagyok. Miféle játékot űz velem a szervezetem???? :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!