Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki 20. korul nem varja?

Ki az aki 20. korul nem varja?

Figyelt kérdés

Nincs hogorbem,mert a baratom elott ilyet nem csinalok...annyira nem vagyunk a teman,hogy merjem magam minden nap....20.ikan kell elvileg nem megjonnie ;)

[link]

de azert itt a diagramom :) nektek is van?

koszi a valaszokat :)

2012. júl. 18. 10:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

szija,en nem sietem el a tesztet,mert volt mar 2 csalodasom...igy,ha nem jon meg,jovoheten veszek,kedden... hat nem tudom,ahogy az elso irta,nem sok eselyem van a mostani terhessegre,mert nem voltunk "idoben" egyutt...tehat mar a taskamban van a tampon... :s

de attol fuggetlenul,kitudja,lehet megis tehes vagyok... :) jo lenne...de ha megint megjon,lesz mad kivogasom,hogy nem baj addig tuok dolgozni,nyaralni,sporolni megmittudomen :))) ismeritek,gondolom ezt az erzest...

2012. júl. 19. 18:04
 12/32 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem értem, hogy a barátod előtt miért nem lehetne mérni a hődet. Meg azt sem, hogy annyira nem vagytok rajta. Te eléggé rajta vagy láthatóan. Vagy nem beszéltétek meg?!
2012. júl. 20. 00:04
 13/32 A kérdező kommentje:

Szia!

De meg van beszelve,DE nem fogok ugymond stresszelni,es mar reggel homerozni,teat inni,fejen allni szex utan,nem fogok naponta egyutt lenni a parommal azert hogy terhes legyek,nem fogom elgepiesiteni a szexet kozottunk, szerintem erre nincs szukseg... :) igy ertve nem vagyunk annyira a teman...en meg csak 22 eves vagyok,idom is van, tehat semmi problema :) a baba kivansagrol annyit jon,ha jonni akar,es ezert nem fogok a 3. honap probalkozaunk utan mar a lombikbaba programra bejarni,sem a meddosegi klinikara :) Remelem kielegitettelek :)

2012. júl. 20. 09:35
 14/32 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet tobbiek? Ma van a varva nem vart nap :D nekem meg mindig nem jott meg...
2012. júl. 20. 10:25
 15/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 21. körül nem várom. Júni 21-én jött meg utoljára (férjem névnapján...jókis ajándék volt:)), Ovu teszt pozi volt 19. és 20. napon (elég későn). Bár nekem eddig nem volt peteérésem, ezt is a Closty hozta meg. Most ott tartok, hogy tegnap délután volt egy negatív tesztem, de folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Hol puffadok hol hasmenésem van. Szerintetek mikor teszteljek legközelebb?
2012. júl. 20. 11:34
 16/32 A kérdező kommentje:
Haaaat en a helyedben legkozelebb csak szerdan tesztelnek :D ha addig kibirod... :) mert azert a negativ teszt latvanya nem szep :) majd irdd meg,hogy mi lett, mikor szeretnel mar tesznelni kulonben?
2012. júl. 20. 12:09
 17/32 anonim ***** válasza:
Vasárnap reggel gondoltam egyet, de lehet, hogy akkor még megpróbálom kihúzni szerdáig..... izgi;)
2012. júl. 20. 13:36
 18/32 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Még nálam sincs semmi, de még hosszú a mai nap. Drukkolok nektek!
2012. júl. 20. 14:08
 19/32 anonim ***** válasza:

en is mara nem vartam, azaz nemis tudom, mertcsak elovaladektol lehetnek terhes:P de nemis jott meg meg:)

valaki volt mar igy?

2012. júl. 20. 20:50
 20/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Végül nem bírtam ki és tegnap reggel csináltam egy tesztet, persze negatív lett. Cserébe még mindig nem jött meg, viszont a mellem egyre jobban fáj, és 37 fokos vagyok. Miféle játékot űz velem a szervezetem???? :):)

2012. júl. 23. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!