Mit tegyek? Segítséget kérnék, tanácstalan vagyok. Részletek lent.
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk,szedtem elevitet 1 évig,ittam a palástfű-cickafarkfű tea kombinációt,szedtem clostit,UH-szerint van peteérésem és megfelelő a méhnyálkahártyám,a doki szerint minden rendben velem,sajnos a párom nem akar spermavizsgálatra menni.Feladtam a reményt.2009. júl. 13. 13:41
1/5 anonim válasza:
Ha nálad minden rendben van akkor a párodnál lehet vmi gubanc. Ha mindketten szeretnétek babát akkor nem is értem a párod. Persze a pasikat nem olyan könnyű elcipelni az orvoshoz. Beszéld meg vele.
2/5 anonim válasza:
Ha a párodnál is kiderülne, hogy semmi gond, akkor kezdhettek egy inszeminációt! Lehet, hogy csak ennyi segítség kéne! De egyáltalán nem szégyen, ha esetleg ezt érezheti a párod, ha ezért nem akar elmenni! Ha nagyon szeretné a babát, megteszi értetek! Az én férjem is elment 5 nap önmegtartóztatás, aztán túl is volt rajta és minden ok vele is! Dehát mégse jön nekünk se össze természetesen! Megyünk dokihoz, mert mindent megtesz az ember, hogy legyen babája!
3/5 anonim válasza:
Én leülnék és megkérdezném a páromtól, hogy szeretne e gyereket vagy csak bohóckodunk? Bevallom nem lennék galamblelkű. Főleg ha átmentem csomó tortúrán az emberem pedig ennyire nem képes. A sarkamra állnék.
4/5 anonim válasza:
Pasik. Na ők azok akiket képtelenség orvoshoz cipelni.
Próbálj vele beszélni.Ha ő is szeretné előbb utóbb benne lesz a vizsgálatba. Légy kitartó. Lehet csak valami gyógyszert kapna és egyből jönne a baba. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Vegyél neki PoteMixet vagy szedjen SupradinF-et.Mindkettő nagyon jó!Ha 3 hónapig nem jön össze a baba,akkor sajnos kénytelen lesz elmenni spermavizsgálatra!Nálunk szerencsére a párom beleegyezett és kiderült,hogy jóval kevesebb a spermája,tehát nem velem volt a baj.Szedettem vele a Szupradint és sorba jöttek a gyerekek!
Remélem nektek is hamarosan összejön a bébi!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!